Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam serdecznie,
tak jak w tytule, byłem już w lekkim rauszu i chciałem wykupić leki, które miałem na receptę. Pani w okienku powiedziała, że musi je zamówić i jutro będą dostępne. Sęk w tym, że dzisiaj gdy się obudziłem to totalnie zapomniałem w której aptece to było, a jest ich mnóstwo. Mojego nr tel nie wzięła w razie aby przedzwonić, więc nie wiem teraz jak znaleźć. Czy jest jakiś sposób aby dowiedzieć się, która apteka to była, czy zostało mi jedynie chodzenie po każdej możliwej aptece i pytać? Miał ktoś kiedyś podobny problem?

Pozdrawiam serdecznie
  • 154 / 10 / 0
Chyba tak grubo to jeszcze nigdy nie mialem ..

Warn! Spam niewnoszący kompletnie nic do dyskusji! misspill
Uwaga! Użytkownik michass902 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 372 / 9 / 0
Jedyne sensowne wyjście to dzwonić do wszystkich i pytać czy leki już są, jak nie będą wiedzieli o co biega to dzwonisz do kolejnej .
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.