Osobiście na 2 miesiące raczej poleciłbym propa, enan z te 3 miesiące pasuje dać. W ogóle jak osobiście w którym momencie ładujesz pct? Ja na słabych cyklach typu test solo wjeżdżam tamoksem praktycznie zaraz po ostatnim strzale, ponieważ dobrze zabezpiecza przed niekorzystnym stosunkiem andro/estro, do tego ma długi okres półtrwania więc dziła 24h na 24h pobudzając gruczoł do produkcji lh, wbrew pozorom przy jeszcze wysokim teściu nie ma sprzecznych sygnałów ponieważ test jest jeszcze na takim poziomie że gnrh leży, czyli nie pobudza wytwarzania lh i w jego mejsce wjeżdża "analog" gnrh. Do tego tamox mając półtrwanie 7d szybko kumuluje biorąc go codziennie tym samym gdy egzogenny test spadnie poziom tamoxa powinien być już całkiem wysoki zapewniając jajką odpowiednią dostawę lh. Ogólnie najgorsze co można zrobić czekać aż test zejdzie do zera czy połowy normy i dopero brać się za sermy. Powstaje wtedy niepotrzebna "dziura" testosteronu.
Co do stężeń środka we krwi nie ma co się sugerować przez nie jakością towaru. 3 osoby o tej samej godzinie wbiją taką samą ilość testa w taką samą część ciała i na drugi dzień każdy z nich będzie miał całkiem inne stężenie we krwi.
Jeśli chce się sprawdzić środek należy go przebadać, należy jednak pamiętać że jeśli jeden rozlew jest ok następny będzie tai sam, jak już kupować z jednego rozlewu tyle le trzeba i dopiero badać.
@kalafior91 Wytrzeźwiej. Meta 4 x dziennie, może jeszcze w nocy będziesz wstawał by równo po 6h jeść
Mete bierzesz od początku stałą dawką, jak dobra to i 20mg poczujesz unikając przy tym zbytnej retencji wody, zresztą meta solo to jak piwo bez piany, no chyba że w celach leczniczych.
Tapery przy tk śmiesznie małych dawkach są bezsensowne. Wejścia, piramidki itd stosuje się wchodząc na wysoką dawkę typu 80mg dziennie w celu kontrolowania ciśnienia, żeby nie wypierdoliło po takiej dawce i byś się nie obudził z ręką w nocniku dzwoniąc po karetkę czy w ogóle nie obudził bo dostaniesz wylewu
Meta jest toksyczna na wątrobę. Heh jakby to wytłumaczyć na chłopski rozum meta eksploatuje mocno wątrobę, wskaźniki na pewno pójdą tu w górę, ale uszkodzenia wątroby powstają głównie przez długość nadmiernej eksploatacji. Zresztą zamiast wymyślać coś z dupy mógłbyś chociaż sobie wygoglować ulotkę metanabolu i ją przeczytać.
Jeszcze jedno orale bierzemy do śniadania i obiadu, nigdy na wieczór a tymbardziej w nocy nie dość że wywali ciśnienie, przez ktre możesz mieć problem ze snem, jeszcze go przerywasz i łykając na pusty żołądek prosisz się o kłopoty z nim.
31 lipca 2019DexPL pisze: A ile pierwszy cykl ma trwać? 24 miesiące? 56? Czy może 5lat?
Pierwszy cykl to ma być pole minowe, na którym nowy adept nauczy się co robić, czego nie robić. Jak rozpoznawać sytuacje, które sa potencjalne groźne.
Dlatego pierwszy cykl, tylko na jednym estrze testa i tylko stosunkowo krótki czas.
(Inna sprawa, że chłopak chce wejść na quasi HTZ- pisząc 8-12 tygodni nie wiedziałem że chodzi mu stricte o HTZ)
Co do wiedzy, to zdobyta na Uniwersytecie Medycznym.
Co do kończenia się po 8 tygodniach... Zapominasz że tyle samo co będzie się rozkręcał, to tyle samo pozostanie w organizmie po ostatnim strzale. Innymi słowy ma pełne 8 -12 tygodni, a to jest już na prawdę dużo jak na pierwszy cykl.
Oczywiście tak jak pisałem wcześniej. Poznałem gościa co na pierwszy cykl za poradą bardziej doświadczonego kolegi dorzucił insulinę. Nie mając pojęcia o gospodarce cukrowej (akurat jego doświadczony kumpel wyjechał na 3 dni) zakończył swój cykl na endokrynologii na sali intensywnego nadzoru metabolicznego. Jak opowiadał nam o szczegółach to wręcz nie mogliśmy uwierzyć jak głupi mogą być ludzie!
PS. Mój pierwszy cykl to było 10 tygodni 300mg e7d cypio i byłem z niego bardzo zadowolony. Twój jaki był?
Edit. w załączniku dodałem kalkulację poziomu stężenia estra enan dla 200mg raz w tygodniu.
@up co do mety solo to sobie odpuść jak boisz się strzykawek to idz do piaskownicy a nie za doping się bierzesz
6-8 tyg to się robi na oralach. Prop przynosi efekty przynosi przy 12-14 tyg cyklu. Skąd kurwa Wy bierzecie takie informacje? To jest po prostu chore co poniektórzy piszą. Gówno wiecie i bzdury piszecie. Idźcie na sfd.pl lub kfd.pl o poczytajcie trochę. Się kurwa nauczyliście pisać byle co a potem dzieci z tego forum dziwą się, że po kilku tyg mają jaja jak fistaszki.
<CUT> wyciąłem personalne podjazdy. DexPL
03 sierpnia 2019kalafior91 pisze: @TMq
uważam, że przesadzasz. Naczytałeś się jakiś głupot, wzrósł Ci animusz a teraz kozaczysz na forum i siejesz zamęt. Czytam wypowiedzi doświadczonych koksów i Twoja wypowiedź to brednie.
Proszę Cię wypierdalaj z forum.
03 sierpnia 2019kalafior91 pisze: @KiwiKID
6-8 tyg to się robi na oralach. Prop przynosi efekty przynosi przy 12-14 tyg cyklu. Skąd kurwa Wy bierzecie takie informacje? To jest po prostu chore co poniektórzy piszą. Gówno wiecie i bzdury piszecie. Idźcie na sfd.pl lub kfd.pl o poczytajcie trochę. Się kurwa nauczyliście pisać byle co a potem dzieci z tego forum dziwą się, że po kilku tyg mają jaja jak fistaszki.
KiwiKID, się nie wypowiadaj forumowa ściero.
Sam wypierdalaj z forum na te swoje sfd, na kfd nie wchodź- zrobisz tam burdel kara cie nie ominie i osobiście tego dopilnuje.
Tak po za tym jakiś czas temu ci twoi doświadczeni dwudziestoparoletni koksi sami radzili nie przekraczać mety 4-6tygodni bo się bali że wątrobę wypierdoli twierdząc do tego, że po 6 tyg nie ma już przyrostów. Propa na 4-6tyg też radzili taka moda była tak samo jak enan na 8-10tyg więc idź dalej się słuchać osób przepisujących wszystko po sobie albo piszących co usłyszeli od innych. W większości swojej "wiedzy" nie potrafią poprzeć żadnym argumentem, ewentualnie ci mądrzejsi podpierają swoje pierdolety sponsorowanymi badaniami, które są robione w taki sposób by wychodziły tak jak zleceniodawca sobie życzy, kurwa nawet większość nie potrafi ich poprawnie zinterpretować.
Nie pasuje Ci to forum po prostu wyjdź.
Kiwi dobrze pisze, jak ktoś ma doświadczenie propa jest w stanie wyczuć czy działa czy wał-placebo po 1 strzale, metanabol dosłownie chwilę po połknięcu tabletki.
03 sierpnia 2019kalafior91 pisze: Napisałem przy a nie po. Przy 8 tygodniowym cyklu nie wykorzystasz potencjału tego estra.
03 sierpnia 2019KiwiKID pisze: Hahahahahhahahahha prop przynosi efekty po 14 tygodniach jeblem XD prop wjezdza praktycznie od razu na 2-3 dzień już libido mocno w gore , przyrosty i siła w 2-3 tygodniu już zauważalna, ostatni mój post do ciebie gościu masz zerowe pojecie o dopingu idz ten post zamieść na forum sportowym to cie wysmieja.
8 tygodni na enanie pozwoli mu zorientowac się, czy to jet to czego oczekuje, czy jednak nie i trzeba szukac czegoś innego. Jeżeli się zdecyduje na stałe HTZ, to wtedy bedzie ciagnął ten HTZ do czasu aż mu się znudzi.
Co do SFD i KFD to tyle ile tam jest absurdów i ściem, to nigdzie tyle nie ma. Lodzianin i inni co walą po 1000 enana co 5 dni, to tego treny ace i nandrolony, a potem DECADICK i problem...
=========
Proszę o zachowanie choć minimum kultury w wypowiedzi. Następne podjazdy adpersonam będą skutkowały warnami. Kłucić się można, nawet trzeba. To podstawa rozwoju człowieka, ze się ludzie nie zgadzają... Ale utrzymujmy pewne formy, powszechnie akceptowalne. DexPL
edit: Dodałem mention walas902
1-4 meta 20 mg
5-8 meta 25 mg
Nie chcę od razu brać dużych dawek tylko zobaczyć jak reaguję na koks. Czytam, że meta w takich dawkach nie jest złym pomysłem i można lekko przedłużyć cykl jeśli jest progresja dawek. Lepsze to dla flaków i hormonów niz:
1-6 meta 30 mg ed
Analizowałem jeszcze taki cykl
1-6 prop 50mg e2d
7-12 prop 75 mg e2d
plus hCG połowie i na odblok plus clomid, ale ponoć takie dawki propa tylko blokują produkcję własnego testa i ni chuj a ma to się do cyklu SAA. Coś więcej?
03 sierpnia 2019walas902 pisze:To prawda jak trafi sie dobrego propa to po 1-2 strzalach czuc ze jest tam prop czy po wzroscie libido czy przy zauwazalnym wzroscie sily "pompy"03 sierpnia 2019KiwiKID pisze: Hahahahahhahahahha prop przynosi efekty po 14 tygodniach jeblem XD prop wjezdza praktycznie od razu na 2-3 dzień już libido mocno w gore , przyrosty i siła w 2-3 tygodniu już zauważalna, ostatni mój post do ciebie gościu masz zerowe pojecie o dopingu idz ten post zamieść na forum sportowym to cie wysmieja.
Co do mety... Jeżeli jest to prawdziwa meta, to już 20mg dla świeżaka mało zadowalające efekty.Przyczyny bym szukał w chujowym preparacie.
Natomiast, czy meta jest dobra, czy nie czuć po kichach bardzo szybko.Większość użytkowników ma nudności, problemy z łaknieniem, zgagę i inne perturbacje żołądkowo-jelitowe
Ja osobiście od 7 lat mety nie tykałem. Ostatni cykl z udziałem mety to bylo 25mg dziennie przez 4 tygodnie(chyba bez 2 dni) jako kickstarter do cypio, deki i boldka
Tamten cykl wyglądał mniej więcej tak:
wejście z mostu susta e7d 200mg
Cypek 1-16 e7d 500mg
Deka 1-24 -e7d 400mg
Boldek 1-24 - e7d 400mg
Enan 16-26 e7d 600mg
to było w okresie wrzesień- marzec
następnie było 6 tygodni mostu na suscie e7d 200mg
Potem od maja była redukcja
prop 1-9 75mg ed
tren ace 1-8 75ed
npp 1-8 100mg eod
masteron 3-9 100mg eod
Aha dieta redukcyjna na CKD
W czerwcu była mega sylwetka.
Tylko koszt...Ponad 7K na same soki. Nie licząc diety supli itd.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jrt-treated-cortical-neuron.jpg)
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-04-14_20-26-59.png)
TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"
UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.