Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 366 / 94 / 0
@Up

Pewnym jest, że piguła, pigule nie równa.
Myślę, że sama sobie odpowiedziałaś.
Pierwszą zjadłaś całą, wyrzuciło Ci całą serotoninę (efekty o których napisałaś), po czym nastąpił zjazd. Nie wspinając o braku uzupełnianiu płynów, co jest kluczowe.
W drugim przypadku wyrzut nie był tak drastyczny z powodu mniejszej dawki, podzielonej w czasie.

Sam po sobie również zauważyłem to samo, dlatego jak jem Emkę, to zawsze 150mg + 100 mg za jakiś czas dla podtrzymania efektów, a nie srogiego wyjebania. Dzięki czemu, zawsze cieszę się miłym afterglow.
Do tego rzadko to robię, a po wszystkim profilaktycznie zarzucam 5-htp przez kilka dni.
Zawsze jest elegancko przy takim schemacie.
Jedyny sposób by pozbyć się pokusy, to jej ulec.
  • 2104 / 465 / 37
5 - HTP jest niezbędny na zejścia po MDMA. Zauważyłem tak jak kolega, że dorzucenia to spoko opcja, oczywiście nie można przesadzać z dawkami. Raz jak zarzułem 270 mg, to podczas ładowania musiałem tylko odpocząć, napić się wody i posiedzieć, ale po dorzutce kolejnych 180 mg miałem już lekkie objawy ZS. Wiem, głupota, 4 dni dochodziłem do siebie mimo wzięcia klona na sen po balowaniu. MDMA jest wspaniałą substancją, ale harm reduction jest niezbędny by w pełni cieszyć się potencjałem XTC.
Lubisz koks?
  • 12 / 2 / 0
@UJebany W internecie można znaleźć podobne relacje, słyszałem je też bezpośrednio z ust schizofreników. Dodaj do tego częściowo nieznaną etiologię choroby, jej powiązanie z neuroprzekaźnictwem i masz połowiczną odpowiedź.
Wszystkie publikowane przeze mnie teksty na forum są fikcyjnym wytworem mojej wyobraźni, rodzajem biesiadnej opowiastki i nie mają one żadnego związku z rzeczywistością.
  • 3 / 1 / 0
Witam, ostatnio spotkałem się z stwierdzeniem, że w każdej pigule jest większa lub mniejsza ilość domieszki amfy, czy to prawda? Bo szczerze wątpię, mam zamiar niedługo kupić tester, generalnie kiedyś byłem wpie*dolony w mefedron i stronie od wszelkich prochów :p
  • 14 / 5 / 0
Nie w każdej ale w wielu dostępnych w Polsce jest. Bierze się to z tego że zawierają za wysokie dawki MDMA dla ludzi, które samo w sobie jest dość mocnym stymulantem, ale w dużych dawkach działa odwrotnie i zmula a nasila się efekt psychodeliczny i empatogenny, dlatego ładują amf do tabsów żeby ludzie mogli się mimo tego bawić dobrze. Dla mnie to bez sensu, ale jestem pewna że znajdziesz pigułę bez domieszek, szczególnie jeżeli sprowadzane z zagranicy.
Uwaga! Użytkownik cpulka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Słuchajcie, pilnie potrzebuję info odnośnie jasno szarej, okrągłej z logiem tulipana z liśćmi. Praktycznie nic nie ma w sieci o niej. Ziomek mówi że jest na MDMA, a to co znalazłem już w sieci przeczy temu. Ktoś kojarzy?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 237 / 13 / 0
Siemka, mzoe pytanie z dupy, ale ciekawi mnie to. Jest jakas mozliwosc podczas transu zablokowac swoje 'pierdolenie'? Generalnie podczas fazy wszystko spoko, ale nachodza momenty, ze sie strasznei chce gadac i az mnie to odtraca, ale wiadomo jak to wychodzi. Macie jakies patenty?
Uwaga! Użytkownik Pompejszyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 159 / 35 / 0
@Pompejszyn

Wyjdź na parkiet/zacznij tańczyć. Zawsze działa xD
  • 2876 / 266 / 0
ja tylko chciałem wtrącić, że walcie pół piguły, bo robią teraz praktycznie same mocarne po 250-300mg, co jest zbyt dużą dawką naraz i wcale to nie jest przyjemne, obecnie piguły pownnio jeść się na półówki
  • 189 / 9 / 0
Duże przeciwskazania do zarzucenia piguły podczas stosowania najniższych dawek sterydu metyloprednizolon?

Ma ktoś jakieś doświadczenia?

Dodam że lekarz nie dał przecieskazan do wysiłku fizycznego.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).