Całkowite odcięcie kontroli, nad swoim zachowaniem, na trzeźwo. Czasami się czuję, jakbym był opętany przez
demona, którego nie wolno prowokować. Zawsze, jak ustale w głowie jakiś plan, na temat tzw ogarnięcia się, w momencie robie zupełnie odwrotnie, na swoją niekorzyść. Im bardziej się cisne, im lepiej idzie, tym mocniejsze konsekwencje ponosze. To jest popierdolone, jakby autodestrukcja pozycji społecznej, zakodowana w DNA. Wole odpuścić i płynąć z tematem. Prosty przykład, rozjebałem hajs, miałem coś kupić (jedzenie np), kurwa za tydzień sie odkuje, wszystko gra, zgodnie z planem, dokładnie tak jak wykombinowałem! !BUM!TARARA! Budze się kilka dni później, wpierdolony w takie szambo, że to kurwa praktycznie awykonalne. Tak że ja już nie wiem, drogie Bravo, tampony, czy podpaski???
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.