To 30mg na 80% musiało podziałać, teraz będąc w oświetlonym mam 2x większe źrenice niż wtedy w ciemnym + lekki problem miałem żeby 3m przejść, przypomniało mi się :D
Tak 4h od zażycia zasnąłem, a może przespałem fazę? no i było jeszcze jakieś małe przysypianie przed zaśnieciem, które normalnie mi się raczej nie zdarza
14 lipca 2019NiedzwiedzJanusz pisze: Nie mogę już edytować poprzedniego posta![]()
Tak 4h od zażycia zasnąłem, a może przespałem fazę? no i było jeszcze jakieś małe przysypianie przed zaśnieciem, które normalnie mi się raczej nie zdarza![]()
Potem wiem że sali mi dawali to w zastrzyku w ramię i własnie tak działo nawet nawet .ból 0/10, mówiłam im że 4/10 więc mówili ze ok i więcej nie powinno się obniżać. tylko miało działać 10 godzin a tu zonk, 6godzin i nawrót, więc dostawałam częściej, mniemam więc ze mniej.
Jest to lek silniejszy od bupry ? Bo walnęłam wczoraj plaster i na razie póki nie działał ratowałam skudexą, ale chyba dziś już działa.
Mysle teraz czy zostac przy buprze przez ten trudny czas, czy jednak iść do lekarza po recke na ten oksy?Co myślicie?
Ponoć najgorszy ma być tydzien po do 10 dni ...
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.