Tytoń ma osobny dział → >LINK<
3 łyżki guarany + jeden łyk kropli walerianowych + 2 łyżeczki Kava Kava Vanuatu
@Stteetart, @Hash_Oil, @AnnaS
Z tego co wiem, to też macie duże doświadczenie z naturalnymi środkami. Warto tu byłoby wspomnieć o lawendzie, olejku cynamonowym i olejkach eterycznych, betel i innych połączeniach stymulująco-sedacyjnych.
Podziel się posiłkiem, chamie
Wpadłem na to, że dodaję czasami do Yerby łyżkę lub 2 konopi siewnych z CBD. To daje rozluźnienie mięśni więc dobrze się łączy.
Często też w trakcie picia - np. po drugim zalaniu robię sobie przerwę "na kawę".
Przygotowana według proporcji:
2 czubate łyżeczki kawy zbożowej
2 łyżeczki kakao deco moreno
płaska łyżeczka kurkumy (lub troszkę mniej)
Pieprz/papryka chili - szczypta
Czasami łyżeczka miodu
Tak zaparzona kawa daje również zastrzyk energii w postaci węglowodanów, magnezu, antyoksydantów i witamin B. Mnie to dobrze rozluźnia, tak, że dalsze picie Yerby nie nadwyręża tak mojego organizmu.
Polecam :)
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.