Pytanie: kogo znasz? kim jesteś lub co potrafisz sam zrobić...
Ps od kilku miesiecy Wam powtarzam (i nie tylko ja), zeby trzymac sie jak najdalej od rodzimych sklepow.
Co so reszty dyskusja do dzialu s+.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Miałam powiedzieć na zawsze dowidzenia ketonom, ale jak jakość może być taka to można sobie okazjonalnie użyć
Nagle chce się robić wszystko, gadać, i chce się życ :D
fety waliłem 150mg oralnie i 3mmc taka sama ilośc lepiej mnie robi :OO (to dziwne bo wg psychonaut wiki 150mg fety to heroic dose, a 3mmc to common) 3mmc daje lepsze eufo niż tylko pusta stymulacje
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.