05 lipca 2019picabia pisze: @hammerzeit
ale ta majka to po czy iv? bo jeżeli iv to mamy bardzo różne doświadczenia jednak, dla mnie w pewnym momencie 200mg iv to były srogie noddy i przysypianie generalnie, a w tym samym czasie 80mg oxy po zbijało skręta, było sympatyczno opiatowo/trochę speedująco, ale bez podjazdu do M
04 lipca 2019picabia pisze: A do grzania ja brałbym raczej 80, 160 to już serio sporo, mnie tyle całkiem mocno grzało kiedy miałem tolerkę na poziomie 200mg majki iv.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Bazując na własnym doświadczeniu zaufałbym FAQ i powiedział, że 20 mg zapewni lekką fazę dla osób bez tolerancji.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.