05 lipca 2019picabia pisze: @hammerzeit
ale ta majka to po czy iv? bo jeżeli iv to mamy bardzo różne doświadczenia jednak, dla mnie w pewnym momencie 200mg iv to były srogie noddy i przysypianie generalnie, a w tym samym czasie 80mg oxy po zbijało skręta, było sympatyczno opiatowo/trochę speedująco, ale bez podjazdu do M
04 lipca 2019picabia pisze: A do grzania ja brałbym raczej 80, 160 to już serio sporo, mnie tyle całkiem mocno grzało kiedy miałem tolerkę na poziomie 200mg majki iv.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Bazując na własnym doświadczeniu zaufałbym FAQ i powiedział, że 20 mg zapewni lekką fazę dla osób bez tolerancji.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.