Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
300zł za 100ml GBL na marketach trochę dużo się wydaje, da się lokalnie z kraju znaleźć?
  • 14 / / 0
Na chwile obecna konkretnie Wro, DHC latwo dostac? I jakie ceny, to samo klony. DHC gonia po gietach czy raczej na jedno ujebanie?
  • 567 / 50 / 0
czy 65 za gram grzybow to za wysoka cena ? (z chodowli grow kit chyba )sam mysle ze to mocno za wysoka ale niewiem po ile to chodzi
THC :liść:
  • 1100 / 273 / 0
cena z kosmosu, nie wiem po ile chodzą, ale na pewno nawet nie za połowę tej ceny, 30 za porcje, nie gram, to w miarę racjonalna cena
ale cię chłopie łupią, jak nie hasz po 70 to grzyby po 60, za cene czterech gramów miałbyś własny growkit
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 567 / 50 / 0
Tylko zapytalem po ile dalo by sie zalatwic od kolezki grzyby i taka cene podal .Odrazu cena mi nie podpasowala bo grow kit 190 zl ale wolalem dopytac kogos kto jest obczajony w cenach.
  • 2714 / 512 / 0
Drogo. Nie napisałeś nawet czy chodzi o gram suszonych grzybów, czy świeżych (domyślam się, że raczej suszonych). Kup sobie lepiej growkita i bardzo szybko wyciągniesz 100x tyle.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1100 / 273 / 0
no jakby była mowa o świeżych, to by na tripa wydał 2 tysiace :)
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2714 / 512 / 0
Biorąc pod uwagę znajomości i ceny jakie wołają mu goście za inne przysmaki wcale bym się nie zdziwił :)
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 567 / 50 / 0
Raczej suszone chyba na 99% .Ale juz wole najlepiej z kims sie zbic na grow kita i zamiast 65zl na tripa wydac,po 90 i miec na kilkadziesiat tripow :grzybki: .Nawet na glupich grzybkach by chcieli kilkurotnie zawyzyc ich wartosc i wchuj wolac .
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2019 przez Karolrdm99, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 924 / 138 / 0
01 lipca 2019Ivival pisze:
Aktualna cena za liść mst100?
[proszę o podanie również województwa o jakim mówicie i porównać - jeśli macie doświadczenie z autopsji- jak cena wzrosła na przełomie ostatnich miesięcy/lat]

Z góry dzięki!

P.S. Proszę o mention.

Ponawiam!
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.