Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Cześć mam 39 lat prawdopodobnie nerwicę z bezsennościa. Próbowałem różnych leków i nic nie pomaga mam problem z bezsennościa próba relaksu do tego dochodzi sraczka o podłożu nerwowym. Testowałem psychotropy zioła oraz inne pierdoły.

Jedyne co pomaga to THC próbowałem olejkow CBD i nic. Dosyć dobrze idę spać latwiej usnac. Sraczka dalej jest może mniejsza trochę.
alkohol w ilości powyżej pol litra. Po wypiciu alkoholu śpię dobrze bez budzenia się w nocy. Sraczka mija póki nie wytrzeźwieje.
Gabapentyna bardzo subtelnie poprawia sen gdzie suplement GABA nie działa w ogóle.
fenibut działa fajnie podobnie do THC z tym że nie ma korby.
Mieszam co noc fenibut może z pół grama z THC i efekt jest super
Macie pomysł jeszcze co mógłbym przetestowac? Myślałem o LSD ale może wcześniej coś lżejszego spróbuję może zadziała.
Myślałem też o opium bo mam coś z receptorami opioidowymi.

Dzięki za wszystkie sugestie.
  • 74 / 14 / 0
LSD to raczej niezbyt na sen opium ani opio też nie polecam jeśli nie jesteś uzależniony.

Byłeś u lekarza?
  • 1864 / 699 / 0
Nie no bardzo mądrze, próbować leczyć nerwicę narkotykami... Szczególnie zioło to wprost idealny wybór...
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 100 / 14 / 0
Może najpierw coś prostszego? Np.dlugie spacery ma świeżym powietrzu do tego jakiś sport,a nie odrazu pakować się w dragi. One pomogą chwilowo,później nerwica wróci z podwojona siłą. Może tak być ale nie musi,ja bym został przy ziółku,a najlepiej zrobił przerwę od wszystkiego.
:skret: :bongo: :liść:
  • 1 / / 0
Gdyby byl u lekarza to by tu nie pisal [emoji23] idz do psychiatry to nic strasznego, podobne objawy mnie przeszly po citabax 20 [emoji2955] a na sen apap noc lub melatonina 5mg tylko efekt dopiero po ok 2 tyg pozdrawiam jak bedziesz brac na wlasna reke kupione bokiem psychotropy to bedziesz mogl za pare lat dawac porady jak wyjsc z nalogu moja historia, bo nerwicy raczej tym nie wyleczysz
Uwaga! Użytkownik andzia61 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 626 / 121 / 0
Nerwica i bezsennosc+THC? Zawsze wydawało mi się ze mj poglebiało lęki. Nasennych i uspakających leków jest tak dużo. Od subtelnych do hard. Z lżejszych może opipramolan a z mocnych kwetiapina. Te przynajmniej nie uzależniają.
  • 277 / 41 / 0
Idź do lekarza i zapytaj o trazodon. To taki antydepresant nasenny, sam stosowałem go przez długi czas i uważam go za jeden z lepszych wynalazków na sen gdy naturalne środki zawodzą.
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 2 / / 0
Brałem różne psychotropy był też u psychiatry i psychologa niestety dal mi jakieś gówno co nie działa. Melatonine mogę jeść kilogramami i nic. Gdyby coś działało nie myślałbym wogole o narkotykach.
  • 522 / 64 / 0
25 czerwca 2019GL HF pisze:
Polecam przed snem wziąć zimny prysznic, na zasadzie polewania każdej partii ciała po ok. 5 minut najzimniejszą wodą, aż szczęka zacznie chodzić, a ciało mocno drżeć. Po około 20 minutach takiego wychłodzenia wskakujemy do łóżka i szybko odpływamy w objęcia morfeusza.
Uwaga! Użytkownik GL HF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 626 / 121 / 0
Midazolam, fenobarbital, estazolam, po tym też nie śpisz? Pisałeś coś o opium, PST z pół kilo maku.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.