Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 585 / 52 / 0
Wiem że odkopuje temat sprzed lat. O ile podzielałem opinie że z zasady wszelkie oferty tej substancji to ściema do czasu az nie zobacze jakis badan to potwierdzajacych. Tak ostatnio przeglądając raport GIS z wykrytych substancji które testowali w wyniku zatrzymań w okresie 2016-2018. Co może być ciekawą lekturą, jeśli ktoś umie wyciągać wnioski , al e nie o tym chciałem, jak możemy zobaczyć n aa wycinku w 20017 zatrzymano RTI-126, czyli jednak faktycznie komuś się udało to wyprodukować, jako że był to jeden jedyny raz, sugerować może że na rynku nie było tego w ogóle albo jakieś sample
SharedScreenshot.jpg
Ciekawe że druga substancja zatrzymana w związku z tą sprawą to Fenylopropanoloamina, nie jest to najczesciej spotykana substancja wśród szarych użytkowników dopalaczy czy sprzedawców, ale co i do czego to było można tylko przypuszczać.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.