...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 784 / 46 / 0
A no. Więc od razu bez opierdalania do rzeczy. To moje 3 poważne podejście. Rzuciłem wszystko na ct od czerwca. Piksy,proch,palenie,picie,poli co już miałem tego serdecznie dość. A jak wiemy zdrowy na głowie do końca nie jestem także wybór padł na aptekę w końcu muszę się raz na jakiś czas odstresować i dodatkowo leczyć także... :psycho:
  • 995 / 104 / 0
Co na spanie przy odstawianiu alkoholu (pitego w duzej mierze po to, aby spac)? Bo leki typu zopiklon, zolpidem albo benzodiazepiny walace po gaba odpadaja, antydepresanty tez - bo potrzebuja czasu na "rozkrecenie". Co pozostaje? Moze pregabalina (dziala na GABA, ale go nie jebie)?
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1100 / 273 / 0
trawa
też mam sytuację, że mój problem z alkoholem wynika z zaburzonych nawyków, ciężko mi podejść do tematu, że idę spać na trzeźwo. jeśli uda mi się nie napić jakimś cudem, to trawa mi o wszystko ułatwia mi zaśnięcie, i śpię lepiej, niż po tych 2-3 porterach
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 375 / 102 / 0
Trazadon - działa od pierwszego przyjęcia, tak samo jak amitryptylina mimo, że to też antydepresanty.
Uwaga! Użytkownik drmjp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 6 / 1
05 czerwca 2019siostrorelanium pisze:
Co na spanie przy odstawianiu alkoholu (pitego w duzej mierze po to, aby spac)? Bo leki typu zopiklon, zolpidem albo benzodiazepiny walace po gaba odpadaja, antydepresanty tez - bo potrzebuja czasu na "rozkrecenie". Co pozostaje? Moze pregabalina (dziala na GABA, ale go nie jebie)?
Przecież benzo są po to, żeby działać, zanim te właściwe "sie rozkręcą"... Spróbuj tianeptynę/temazepam/zolpidem/alprę, a z bezpieczniejszych to na przykład trazodon.
  • 3406 / 534 / 0
05 czerwca 2019siostrorelanium pisze:
Kwetiapina.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 133 / 5 / 0
Wybieram się jutro na detox. W Łodzi na aleksandrowskiej. Byłem już raz i wiem że trzeba trochę dawki zawyżyć. Biorę kode do 900mg i 300-600mg DXM dziennie już przez 3 lata ponad. Jak byłem pierwszy raz dali mi tylko 5mg relanium dwa razy dziennie! Wyszedłem wtedy po jednym dniu. I właśnie nie wiem co powiedzieć tym razem. Doradzicie cos? Mam możliwość pójścia na detox tylko tu. Sądzę że jak powiem, że tylko kodeinę brałem to znowu to samo dostanę. Na co mogę to zamienić albo co dodac?
  • 3406 / 534 / 0
Sporo ćpunów kłamie przy tej już właściwej rejestracji że pali hel, aby na detoksie nie męczyć się i wyrwać większe dawki leków.

To powiedz że doszedł do tego też palenie browna.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 2198 / 715 / 0
Albo majke p.o. Na testach by wyszła przez kodę, śladów na łapach nie wymaga.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 468 / 98 / 0
Nie wiem które to moje podejście, ale ostatnie wydarzenia zmusiły mnie do chwilowego wyjebania majki z mojego życia. Wytrwać do 22 lipca, potem raz w tygodniu na sportowo.

Czy to jest kurwa w ogóle możliwe?
If I could be free from the sinner in me
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.