wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
11 czerwca 2019toxic1337 pisze: Z doswiadczenia wiem, ze kodeina potrafi byc kapryśna i te dorzutki działają dość dziwacznie a ze oksy jest pochodna to dlatego pytam :)
11 maja 2019DexPL pisze:Targin mam w sobie nalokson. Przerobienie i podanie go i.v. to instant skręt. Wielokrotnie o ty pisałem i inny pisali.14 kwietnia 2019zolpi pisze: Moim zdaniem żadna dawka targinu i.v nie ma sensu. Wypowiadał na ten temat DexPL. Miałam podaną pokruszoną i przefiltrowaną ilość z trzech tabsów.
Jestem w karetce, a ratownik do mnie: "O, widzisz, to sama sobie pomogłaś, teraz tylko psychiatryk" XD potem "skąd w ógóle taki pomysł? Pewnie z TEGO hyperreala.
Myślę sobie, typie, to największe źródło informacji jakie mam i są tutaj ludzie, którzy wiedzą więcej niż Ty.
TARGIN NIE NADAJE SIĘ DO I.V.!!!
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.