Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Poza tym to świetny lek na psychozy, na mnie nie działał ale mam opinie znajomych i nie narzekają.
W wieku lat piętnastu
Wrzuciłem 2 na noc + cała resztę bo nie mogłem zasnąć a jak mnie telepało to finish był wiadomo jaki.
Ja ciągne na oli już półtora roku dawka 5. Przypomne ze biore to na schizofrenie, i paranoje.
Chciałem od tego odejść ale lekarz powiedział że moge trafic przez to do szpitala- czemu? nie spytalem.
Dwa razy paliłem do tego marichuane ale nie polecam, po pierwsze: ponieważ nie wolno! mozna sfiksować na zawsze. po drugie. efekt był koszmarny- miałem po tym jedynie paranoje, halucynacje i zadnej przyjemnosci a stany lękowe trzymały mnie przez kilka dni.
Czy bral ktos kodeine do olanzapiny? Ponoc niewskazane są żadne opiaty.
Co do łączenia olanzapiny i alkocholu to psychiatra powiedział że nie powinienem pić ale negatywnie na łep to nie wpłynie, jedyne szkodlowości wynikające z łączenia to obniżenie skutecznosci leku, szybsze upojenie alkoholem, oraz znacznie zwiększona szkodliwość alkoholu i leku na wątrobe (normalna szkodliwosc leku na wątrobe to ok 5% a w połączeniu z alkocholem to az 20%) więc szkoda katować wątrobe i nie warto pić regularnie, jak już to rzadko.
Jestem po małym epizodzie psychotyczmym. W tej chwili przyjmuję zolafren 5 mg. Z tego co czytałem olanzapina blokuje wyrzut dopaminy. Dlatego zastanawiam się nad kwestią przyjmowanie mj. Nawet mała ilość(palę z drugiej strony lufki) powoduje lekkiego bad tripa. Zamiast luzu i odprężenia wchodzą mi jakieś czarne myśli, jestem zakmnięty w sobie i wyizolowany. Czy jest szansa że jeśli odstawie ten neuroleptyk i zastąpiłbym go np. Suszem CBD to faza wróci do normy? Dodam że marihuanę paliłem codziennie przez dwa lata a teraz miałem 4 miesieczną przerwę. Za wszelką porądę z góry dziękuję.
Leczysz się na zaburzenia psychotyczne.Zapewne spowodowane marihuana.Do tego zażywasz neuroleptyki wiec odpuść sobie zioło.Nie ta głowa co kiedyś, dla luzu strzel sobie lepiej piwko-dwa a trawę zostaw dla zdrowych.
W wieku lat piętnastu
Pisząc o lekach, używamy nazw substancji. taurinnn
A co sądzisz o odstawieniu olanzapiny i zastąpieniu jej CBD? Ponoć ma działanie przeciwpsychotyczne. Po olanzapinie mam strasznie niski nastrój i nic mnie nie cieszy. Jest szansa że kiedykolwiek będę mógł zajarać ziółko? Czytałem też że waleriana albo benzodiazepiny zbijają bad tripa.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.