@przodownik . z neuroleptykami też skończyłem, dla mnie to to jest dno, co z tego że nie uzależniają tak jak benzo jak ich uboki to masakra a w porównaniu do działania wogóle nie warte zachodu. relanium wydaje mi się bezpieczne, sprawdzone i lajtowe, nie otumania tak i odstawka jego też nie jest trudna
na samą myśl o detoxie od trawy robie się poddenerwowany i zaniepokojony, myślę że bez rolek albo cbd się nie obędzie
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
with regards, przodownik
Dziwne, że nasze tabletki z Diazepamem mają tylko 5 mg...
with regards, przodownik
10 czerwca 2019rooney pisze: na samą myśl o detoxie od trawy robie się poddenerwowany i zaniepokojony, myślę że bez rolek albo cbd się nie obędzie
Wszystko masz w głowie !
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Jak ktoś pali powiedzmy 14g tygodniowo to odstawka z dnia na dzień będzie mocno nieprzyjemna. Ja proponuje cokolwiek na bezsenność + alko.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.