W teorii dawki powyżej 10mg tracą selektywność wobec mao-b i następuje hamowanie mao-a. Moklobemid jako imao-a podnosi poziom prolaktyny we krwi, więc drogą nie do końca kompetentnej dedukcji obawiam się, że zastosowanie dawki 10mg lub wyższej może się negatywnie odbić na poziomie prolaktyny, którą chciałbym obniżyć.
Jadę 5mg/dzień. Trochę więcej energii, emocje up, lekka poprawa nastroju, ogólnie delikatnie lepiej. Lęków raczej nie nasiliło, chociaż nie jest to kategoryczne stwierdzenie faktu, bo ostatnimi dniami używałem benzo.
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
+Zmniejszona senność
+Ataki do opanowania
+Zwiększone libido i regeneracja między stosunkami, ku#@a i to jak.
+Zwiększona motywacja
+Lepsza wydajność na treningach
+Brak uczucia jakiegokolwiek wpływu na percepcję, zero uczucia jakiegoś 'haju'
-Liczyłem chyba na więcej jeśli chodzi o pokonanie senności, gdyż problem nadal występuje (ale mniej gdzieś o 50%, co wdg doktora to i tak dużo jak na taki krótki czas terapii)
-brak więcej, nic z ulotki efektów ubocznych mnie nie dotyka, biorę po przebudzeniu i zasypiam jak dziecko.
Ogólnie metylofenidafu nie chciałem bo to za gruby kaliber i pewnie kusiło by mnie na jakieś zastosowanie rekreacyjne, a z kolei Modafin nie jest dostępny w PL i musiałbym cyrkować z zgodami na import z za zachodniej granicy itd. Jest to "opcja awaryjna".
Póki co selegilina+kofeina+nikotyna z vapera działają na senność akceptowalnie.
Odstawiłem duloksetyne i wenlafaksyne(które miałem na lęki), na miesiąc przed selegilina(zalecenie z racji MAO)
I nie odnotowałem zwiększenia lęków. Wszystko jest w porządku. Tyle, że została u mnie pregabalina 300mg/2x na dzień (i tak zszedłem dodatkowo z 3x300mg).
alkohol piłem, chyba trochę mocniej się upić idzie, ale nic poza tym.
Jak ktoś ma pytania jakie miałem objawy czy inne to walić prosto z mostu.
14 maja 2019nCuX pisze: Na jakiej dawce jedziesz?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.