Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 1100 / 273 / 0
05 czerwca 2019siostrorelanium pisze:
Uu to fajny taki mini. Ja mam taki, ze jak wsadze 5g to zajmuje z 1/2 przestrzeni. W moim mniemaniu i tak jest maly. Mniejszych chyba nawet moje oczy nie widzialy %-D

edit sprawdzilem - to wcale nie gerber a DEVELEY musztarda francuska elo
mój słoiczek
z.jpg
też francuska musztarda :) ale niewiele wewnątrz juz niestety
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12555 / 2434 / 0
Materiał powinien zajmować jakieś 75% - 80% słoika. Ja miałem z ostatniej uprawy 2 słoiki ok 0.75 L + słoik po małym majonezie kieleckim.
Obecnie mam na stanie 5 różnych odmian i trzymam je osobno w samarkach (w sensie samarki w słoiku). Temat jest świeży (niemal, jak po zakupie) po wielu miesiącach.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 568 / 53 / 0
Jarał ktoś już te topy CBD? Chcę sobie kupić już nawet nie do palenia ale tak po prostu kolekcjonersko 1g. Piszą, że jest tam 2.28% CBD i jakieś śladowe ilości THC. Zastanawia mnie natomiast czy w razie spalenia idzie odczuć jakikolwiek efekt. Zawartość rzędu 2% jest na tyle znikoma, że wydaje mi się, że równie dobrze mógłbym zawinąć w bletke melise. Co już robiłem niejednokrotnie w sumie.
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 1100 / 273 / 0
paliłem pastę cbd, z tym że tam było spore stężenie, mieszaną z tytoniem, czułem coś, co czuje się jak zejdzie faza po THC, wyluzowanie takie, no i zabijało "głoda" jak nie było co palić
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 22 / 0
Jestem zaskoczony rozmową o tych samarkach i stracie mocy.
Przecież jak kupujecie towar od dilera to oni tylko trzymają w domu to w samarkach, to już na wstępie jest ono słabsze? :pacman:
  • 200 / 16 / 0
Jak Twój diler trzyma temat w samarkach to go zmień
  • 107 / 22 / 0
Ty no nie wiem, jak gość goni takie ilości że się w pale nie mieści to on się nie bawi w porcjowanie tego za każdym razem, tylko już ma zrobione np po gramie czy po piątkach na zapas.
  • 200 / 16 / 0
Ale chyba nie trzyma tego kilka dni, a max kilka godzin
U mnie nawet ostatnie przezarciuchy, którym normalnie nic nie wytłumaczysz, zaczęły trzymać temat w sloiku, owszem, znajdzie się kilku, co trzymają porobione sztuki, ale zwykle jak mają może po 50g max i im to zejdzie w 3 czy 4 dni, gdzie ostatniego dnia zwykle palenie jest przesuszone już.
  • 12555 / 2434 / 0
Mój najlepszy dil jakiego w życiu znałem, miał wielki słój a w nim zawsze jakieś 50 g w samarkach - gotowe dla detalistów. W innych wielkich słoikach trzymał materiał w kilku większych kalafiorach - dla jego "dilerów niższego szczebla", albo ludzi takich jak ja, co brali 5-10 g.

Niestety nie wszyscy wiedzą, jak prawidłowo przechowywać zioła. Głównie dlatego spora część osiedlowego tematu jest zwykle przesuszona i rozpada się w pył w palcach. Szczytem pomysłowości wielu dilerów jest folia aluminiowa...

Alternatywą dla słoików są drogie pudełka drewniane zwane humidorami (głównie z cedru, w których pakuje się dobre cygara). Nie testowałem nigdy, bo są zwyczajnie za drogie : ) One utrzymują stałą wilgotność (posiadają nawilżacz) więc potencjalnie mogłyby się lepiej nadawać.
  • 567 / 50 / 0
jak dostalem topy pieknie pachnialy a teraz zapach ledwo wuczywalny a lezy chyba z 6 dni.Pewnie nawet najmocniej pachnace jaranie by zamienilo sie w bezzapachowe po 2 mies w samarce .
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2019 przez Karolrdm99, łącznie zmieniany 1 raz.
THC :liść:
Zablokowany
Newsy
Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.