Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 880 / 365 / 6
Do właśnie są, wraz ze szczeregiem innym rzeczy, znalazłam w kąpciku aptekarskim (m.in amitryptylinę 25 mg). Moje objawy to dalsza apatia (mimo kręcenia przez magika kilogramami trazodonu, już doszłam do 150 ma zaburzenia senne tylko!).

I tak sobie myślę, ży to może być u mnie
1) Bezpieczne?
2) Skuteczne?
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 216 / 16 / 0
Amitryptylina już dość silnie działa antycholinergicznie(upośledzenie intelektualne), dodatkowo antagonizuje równie mocno alfa-1 (niedociśnienie kilka godzin po przyjęciu) jak trazodon, z trazodonem by sie to sumowało jeszcze.
Poprzez wpływ na receptorr histaminowy i 5ht2c nasila apetyt znacznie, czasem u osób z predyspozycjami do kompulsywnego obżerania się.

1)Ani bezpieczne
2)Ani skuteczne

Olimp miał kiedyś therm line speed dla kobiet tak na marginesie.
Uwaga! Użytkownik cyfrowypolsat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych

14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.

Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie

Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.