Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam. Odstawiam właśnie majke (mst 200) po jakimś miesięcznym ciągu iv może do 400mg dziennie, ale to przy końcówce. Był to mój trzeci ciąg w ciągu ok. 3 lat. Skończyłem szybko, bo zależało mi na ratowaniu pracy i mieszkania, za bardzo lubię ten komfort, żeby kompletnie popłynąć. Do meritum: mija 4 doba od ostatniej dawki (96h+) I czuję się coraz lepiej, przechodzę to w warunkach domowych, bo zależy mi na czasie. Za jakiś tydzień chciałbym wrócić do pracy w normalnym stanie bez dreszczy i słabości (z depresją i lękami się liczę, nic nowego). Nie biorę żadnych słabszych opio, jedynie laremid na sraczke. Pytania moje czy w 8 dobie jak sobie tak rozkosznie strzele setkę żeby cały dzień przenodowac to
1. Czy będzie OD.
2. Czy będzie reset objawów abstynencyjnych i cały ten tydzień w plecy.
  • 68 / 4 / 0
@69wilhelm69 Mordko zależy od organizmu ale może to wywołać efekt skrętu po 1 strzałę nawet... zalezyjak dla kogo dla mjie 8 dni mało co najmniej 2 tag absty

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
  • 1610 / 55 / 0
29 października 2018eth0 pisze:
W zeszłym roku jak piłem przepłuczki "na sportowo, weekendowo" to w pewnym momencie zauważyłem, że właśnie potem przez cały tydzień źle się czuję. A to nogi trochę bolą, a to jest mi raz zimno, raz ciepło, a to po prostu mam katar. Na początku nie łączyłem tego z makiem, no bo przecież nie robię ciągów, ale potem się zorientowałem, że jednak mój organizm jest już tak czuły na jakiekolwiek opio (przez kilka lat miałem dużo skrętów, odstawek i powrotów i znowu skrętów, itd a potem przerwa 6 miesięcy), że nawet jednorazowe wypicie przepłuczki, czy nawet wzięcie większej dawki kodeiny powoduje mini-skręt co niestety wyklucza w moim przypadku grzanie na sportowo, więc teraz jak już się w to pakuje to od razu w ciąg.
Ze stymulantami jest tak samo. Tzn raz przesadzisz to już lipa : P
  • 924 / 138 / 0
Ja lubie sobie tak piatego, szostego dnia skreta domowego przywalic cokolwiek, mega rozkosz i zawsze mi to pomaga. Ale jak wyzej, sami znamy sie najlepiej.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 1008 / 204 / 2
Minęło z pół roku od napisania tamtego postu, a mi się zupełnie zmieniły priorytety i jednak wróciłem do grzania raz w miesiącu i wystrzegam się ciągów. %-D Ale jednak dużo lepiej się czuję niż w zeszłym roku jak uskuteczniałem opio całymi tygodniami. No i więcej kasy w portfelu zostaje.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 119 / 5 / 0
A jak myslicie biorac 500mg kody oral co by dawalo 50 majki oral to biorac przez 5 dni i na weekend przerwa 2 dni to mozna dostac skreta na te dwa dni? Bo widze, ze wy to po cwiarze helu na dzien ladujecie to duzo mocniej
  • 658 / 53 / 0
W sensie chciałbyś zacząć brać, robić to 5 dni i przestać? Jeśli tak to nic Ci nie będzie, musiałbyś mieć niezły staż żeby od tego się nabawić skręta
Jeśli chodzi Ci o kontynuowanie ciągu to zmiana substancji nie ma aż takiego znaczenia i kto wie, może będziesz miał jakieś objawy.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 119 / 5 / 0
Wlasnie chodzi mi o jazde w takim systemie rok czy dwa
  • 1100 / 273 / 0
takim systemem to sie koncertowo wpierdolisz w trzy miesiące, te dwa dni przerwy nic nie dadzą
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1916 / 335 / 2
@WillBeP tak jak wyżej, nie ma szans, że za długo utrzymasz ten "system", zaraz znajdzie się wymówka "przecież sobota to każdy ćpa i pije więc dajemy", następny dzień "niedziela, zamułka, trzeba się zrelaksować, jedziemy" i tyle.

A w teorii to niby okej, ale co by nie było, nie bój się fizycznego skręta od kodeiny, raz że to temat o majce/herze, a dwa od braku kody Cię fizycznie nie powykręca jakoś mocno fizycznie. Najgorzej będzie natomiast z psychiką, ta będzie rozbita i tutaj jest największy problem w przypadku kodeiny.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.