4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1179 / 124 / 0
Olaboga, nigdzie nie ma "kalium" w tabsach, a zwiedziłem 20 aptek, jest tylko w prochu, a ja nie mam wagi. Co robić?! Mam tylko nadmanganian potasu w proszku.
Można dzielić na pół, później jeszcze raz na pół i jeszcze raz...
Można odmierzać łyżeczkami...
Można odmierzać zatyczkami do igieł...
Tylko, że to wszystko trochę mało dokładne.

Możemy też wejść wikipedię, stamtąd dowiedzieć się, że jest "Umiarkowanie rozpuszczalny w wodzie (w temp. 20 °C 6,4 g w 100 cm³)", dzięki tej wiedzy wiemy, że na pakę (720 mg) p-efki należy dodać 4 ml nasyconego roztworu.
Robimy tak: sypiemy do jakiegoś kieliszka na oko pół grama, czy tam 400 mg, dolewamy 4 ml chłodnej wody, mieszamy, zaciągamy do pompki zakończonej filtrem zrobionym z połówki patyczka do ucha i już mamy ilość odpowiednią na na 720 mg p-efki. Na dnie pozostanie trochę nierozpuszczonego proszku, możemy wywalić do kibla.
Metoda na tyle dokładna, że sobie krzywdy raczej nie zrobimy.
Sam dzisiaj główkowałem, więc pomyślałem, że się podzielę swoim pomysłem, co by inni nie musieli kombinować. Ostro skocony życzę smacznego!
  • 3559 / 579 / 0
400
IMG_20190521_190050.jpeg
I piekła nie ma ;)
(kot jest ochydny, nie polecam. Fajne to jest MDMA)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 9367 / 1820 / 0
Na doz.pl jest...
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1891 / 425 / 4
na aukcjach i w necie jeszcze się da normalnie kupić... w tej sytuacji inwestycja w wagę elektroniczną jest lepszym wyborem niż dłubanie się z tym na oko. Raz można nie przyjebać 2 paczek drogie te wagi nie są. ( wiem trudne ale myślimy i nie chcemy być chorzy no nie? )
DXM
  • 1179 / 124 / 0
Sposób równie dobry jak ważony proszek, czy tabletki. Potrzeba tylko kieliszka i dodatkowej pukawki 5ml. Pewnie, że lepiej mieć wagę niż jej nie mieć, ale ale jeżeli nie masz wagi, nie masz też tabsów, a proszek, to jest to jedynie słuszny sposób.
Przy określonym ciśnieniu atmosferycznym, w danej objętości wody o określonej temperaturze, rozpuści się określona ilość substancji i ani miligrama więcej.
Ta metoda nie ma w sobie nic z "na oko".

Swoją drogą nie ufałbym nadmiernie wagom o równowartości dwóch paczek acataru.
  • 1891 / 425 / 4
02 czerwca 2019mniemanolog pisze:

Swoją drogą nie ufałbym nadmiernie wagom o równowartości dwóch paczek acataru.
wole wagę za kwotę 2 pak acataru... niż na oko się truć... wtedy mam przynajmniej przybliżoną - jak nie dokładnie odliczona porcje potrzebnego syfu do reakcji

nie wiem co za pajac wprowadza te obostrzenia w aptekach - ale nie tędy droga

- albo jegomość kupi tabsy "gdzieś indziej"
- albo jegomość kupi wagę i będzie ważył jeszcze dokładniej proch niż tabsy ( które nie zawsze maja tyle co mają )

z całą pewnością zakaz czegos nie spowoduje odstawienia czegos - co najwyżej kombinowanie jak przyjebać to - czy co innego - ale gdzie tu ta cała ochrona zdrowia?

ochroną zdrowia było by to wtedy - kiedy cos legitnego było by do kupienia legalnie!
coś...czego nie mozna przedawkować... a czyms takim jest - marysia... ale do tego muszą jeszcze dorosnąć.

wolny kraj - a mówią mi co mam ćpać a co nie no ja pierdolę
DXM
  • 1893 / 181 / 0
Potwierdzam, w necie są tabsy, może warto zacząć robić zapasy?
IMG_20190602_152922_422.JPG
%-D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1893 / 181 / 0
Niie, przepraszam, chciałem być sprytny, pomocny, kompetentny i zabawny, a wyszło jak zwykle że jestem śmieszny i żałosny. Kajam się pokornie i bardzo błagam o wybaczenie. Proszę, napominam was, czcigodni bracia i siostry, w myśl szczytnej idei harm reduction o zaprzestanie tego haniebnego procederu jakim jest metkatynizowanie się. To trucizna!
Chyba nie chcecie skończyć jak ci Ukraińcy? Nie mówię tu o piwnicy Klepsydry.
  • 3559 / 579 / 0
Wg mnie iorac uwagę różnice w przepisach na kota, proporcje składników, doświadczenie własne to zakup wagi za 30 zł jest strata kasy. Tam się często nie zgadzają dziesietne jak się waży coś poniżej 1g. Więc różnica pamięciowa własną od błędu takiej wagi nie odbiega.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1916 / 335 / 2
A ja od zawsze sypałem nadmanganian na oko. Wiem z praktyki ile posypać żeby wyszedł dobry kot, tak, żeby zaszła synteza, ale też żeby się nie popalił za bardzo. I jest to właśnie mniej więcej tyle, co posypane w książce na fotce. Ale ja rzadko to biorę, ciągu praktycznie nigdy nie miałem. I tak się trujecie, ten mg w te czy w te chyba nie robi róznicy za dużej. I zawsze robię metodą w 15 minut.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.