Tytoń ma osobny dział → >LINK<
26 maja 2019siostrorelanium pisze: Juz sie czaje na ta taragui energie. W ogole jak tak patrze- cpuny lubia yerbe![]()
nie ma co się czaić ;p zamawiaj od razu :) spodoba ci się ten clearhead, stymulacja i delikatna dopamina :)
26 maja 2019guccilui pisze: LOBO87 w jakim sensie? Zielona herbata uspokaja, a Yerba pobudza, więc taki antagonizm w wersji soft zachodzi? Bo synergicznie to raczej Yerba by działała z kawą/energetykami.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Ani Yerbowego kopa nie czułem ani szczególnie tej herby a zakładam że to po prostu chodzi o L-teanine.
@LOBO87 Jak to parzysz? Ja po prostu wrzuciłem do tykwy szczypte liści i tak to sobie cały dzień w dzbanku pływało.
Swoją drogą to podobno L-teanina z kofeiną dają bardzo przyjemne połączenie. Można kupić taką w prochu i po łyku walnąć w klame
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
27 maja 2019Termos789 pisze: Zrobiłem sobie dziś Mate z zieloną jakąś sypaną i takie to w sumie nijakie.
Ani Yerbowego kopa nie czułem ani szczególnie tej herby a zakładam że to po prostu chodzi o L-teanine.
LOBO87 Jak to parzysz? Ja po prostu wrzuciłem do tykwy szczypte liści i tak to sobie cały dzień w dzbanku pływało.
Swoją drogą to podobno L-teanina z kofeiną dają bardzo przyjemne połączenie. Można kupić taką w prochu i po łyku walnąć w klameJak mi finanse pozwolą to w najbliższym czasie sprawdzę.
Yerbe parz jak Ci pasuje choc tu bym sprawdzil kiedy stezenie kofeiny/teofilina i teobromina osiagna max
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Potwierdzam natomiast, że L-Teanina jest dobrym kompanem kofeiny. Dojedzenie 1 g do kawy czy yerby wyraźnie zmienia kofeinowy stan na bardziej clearheadowy, daje to taki efekt (przynajmniej u mnie), jakby w tle działał jakiś dobrze rozkręcony nootrop.
W tym przypadku bardziej chodzi o moc / dzialanie, niz smak, a w tym zakresie jest to niekwestionowany faworyt
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.