Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 913 / 39 / 0
O, jakiś przełom w temacie. Możesz podrzucić źródło, chętnie doczytam?

Dlaczego jesli alkohol indukuje 2E1, to miałoby mocniej działać? Czy nie powinien wówczas szybciej znikać nam DXM z organizmu popierdalając tym zaindukowanym szlakiem? Czyżby metabolit był bardziej aktywny?
  • 3964 / 150 / 0
odkopuje bo ciekawy temat. teraz juz nie mam glowy do rozkminiania tego wszystkiego ale moze wkrotce jakies ciekawe kminy sie tu jeszcze pojawia.
niedojebanie genetyczne
  • 1974 / 528 / 0
Ponownie odkopuję temat. :świnia:

Tak się składa, że ostatnie 2-3 dni brałem ranitydynę na zgagę i dziś mi wpadło 600mg DXM, więc przed chwilą wrzuciłem ranitydynę i zaraz powoli zacznę wrzucać dexa.

Zobaczymy czy jest coś w tej teorii z tego tematu, tolerkę na dexa mam bardzo dużą i 600mg nie wypierdala mnie w żaden kosmos już, także jeżeli ranitydyna wzmacnia dexa to powininem to odczuć. Napiszę jakie wyniki wyszły z moich badań, po wszystkim. :ręka:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 75 / 22 / 0
I jak?
Uwaga! Użytkownik koneserdzemu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 528 / 0
Brałem z pregabliną, co zmienia profil działania dexa ale ta ranitydyna też daje radę.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.