Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Nagle zauwazylem że zajebalem taką dziurę ze ostatni listek wjebalem w niedziele a na następny dzień do roboty trzeba bylo iść
Mialem wrażenie ze nagle wjechal skret ze wszystkich tych rzeczy bo poprostu nagle na drugi dzien obudzilem sie i moze po pol godziny zacząłem znowu dostawać napadów paniki z placzem i myslami samobójczymi więc wytrzymalem do 14 w pracy i to byl moj ostatni dzien w tym miejscu przez zjebane myslenie
Ogolnie pełna autodestrukcja mi sie zalaczyla i moglem zrobic wszystko zeby zapomniec o tym co czuje wiec odjebalem troche chujowych akcji i straciłem przyjaciół wszystkich poza jednym ziomkiem
Zaczalem stosowac wtedy kanna (rc i weed zależnie od stanu portfela) na rozluznienie z rana i zasypianie wieczorem w malych/srednich dawkach, do tego jem kurkume, piperyne i czasem wypije max 3 piwa bo czuje sie dosyc podobnie wtedy jak po pregabie
Polecam stosowanie kurkumy z piperyna dziala na serotonine i ogolnie w moim wypadku pozwolila popatrzec trochę inaczej na życie nie tylko ze jest chujowo bo juz bez cpania nie żyłem i zaznaczę że to nie placebo bo nie wierzyłem w to ani troche ale po kilku dniach zaczęło działać i planuje stosować regularnie bo niski koszt zakupu na miesiąc stosowania (20-30zl)
Do tego melatonina co wieczór bo takze dziala na serotonine w jakims stopniu
Polecam na odstawkę ale najpierw warto zapoznać się z wątkiem o kurkumie
21 maja 2019blokowiska666 pisze: Wypisał komuś z was, lekarz pregabę do zestawu typu 'california rocket fuel' (Snri+Nassa) lub Ssri+Nassa? Ogólnie, jak lekarze będą patrzeć na taki mix?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.