19 maja 2019siostrorelanium pisze: Patrzac po kwiatostanach z allegro - raczej opcja dla naiwnych, ktorzy wierza w opis aukcji.
19 maja 2019siostrorelanium pisze: Myslicie, ze CBD moze stanowic realna alternatywe dlaz THC?
14 maja 2019LOBO87 pisze: Ja mam emocjonalny rollercoaster, odstawka SNRI z max dawki nie jest zbyt mądra, ale kurwa ja nie dam rady?![]()
Jeden dzień wkurw, smutek i wszystko co najgorsze, by następnego na odwrót
Choć może dzięki CBD i tak nie jest najgorzej
Dziś jest spoko, dwie solidne dawki CBD i yerba i stan lepszy niż z tymi chujowymi lekami, przynajmniej coś mi się chce, a nie leżeć i kimać przez pół dnia
Jedynie złamanie absty od mj mnie martwi, ale nie było na tyle fajnie bym chciał to w najbliższym czasie powtórzyć. Mi 15ml, 750mg starczyło na trochę ponad 1msc, średnio 10 kropli na dobę
![]()
![]()
![]()
prawidłowo ! od siebie polecam Różeniec Górski + Kłącze Leuzei + Yerba Mate + CBD :P ja się po tym czuję super antydepresyjnie, do tego pełno energii i motywacji :d
wyszukaj wątki na forum o tych ziółkach one na prawdę mają ogromną moc :) tylko wiadomo cierpliwość cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość
pełne spektrum otrzymasz gdzieś po 10- 12 tygodniach :) o zdrowej diecie chyba nie muszę przypominać ? no i pić wodę mineralną wysoko zmineralizowaną ;)
pozdro Mordzia
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Czy jeśli będę vapować liquid cbd z liquidera, to wyjdzie mi jako mj w testach narkotykowych?
Bardzo ważna sprawa, bo jestem na psychiatrycznym oddziale dziennym i regularnie mam testy
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
ogólnie coś mało go wyszło, w filmikach kannalatora wkręcali, że z 20g konopii wychodzi 2g, więc powinno mi wyjść z 2x więcej czyli 7g. Robiłem metodą domową tzn. z alkoholu np. izopropylowego 99,9% i odparowanie.
p.s.2
tego alkoholu też idzie sporo, aby zakryć te 140g potrzeba było litr, co by ponownie przeplukać kolejny litr. Dlatego polecam właśnie ten alkohol bo jest duuużo tańszy od spirytusu, a i tak odparowuje prawie bez żadnego śladu.
Jakieś pytania, zapraszam ;)
20 maja 2019misspill pisze: Nie wyjdzie. CBD to nie THC.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.