Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 2104 / 467 / 37
Do klona fajnie działa lekka yerba, likwiduje zamułkę i podbija działanie antystresowe.
Zamiast rumianku spróbuj też melisy albo pokrzywy, też dobrze zgrywają się z klonem i są bardzo zdrowe.
Lubisz koks?
  • 2532 / 602 / 0
A takie pytanie, w sumie nigdzie o tym nie słyszałem, po klonie przed snem czasem słyszę jakieś głosy/dzwieki, kolega kiedyś mówił że miał tak po alprze, a jak niedawno go poczestowalem klonami to również się zgodził że ma tak samo :cojest: :extasy: (nie jest to nieprzyjemne, raczej neutralne a może nawet ciekawe)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 34 / 0
@siostrorelanium Kumpela ma na zaświadczeniu clony za cieżką depreche po prostu i social anxiety, @Codeine420 dziwne, głosy etc... to powinno raczej, to hamować ale ja zawsze po alprze mam straszne koszmary i paraliże przysenne także coś jest na rzeczy, od clonow nie mam czegoś takiego
  • 12692 / 2456 / 0
^
Poważnie masz paraliże senne (czy tam przysenne)? https://pl.wikipedia.org/wiki/Pora%C5%BCenie_przysenne na pewno masz na myśli to zjawisko?
  • 3455 / 560 / 2
Warto miec przy sobie klonazepam nigdy nie wiadomo kiedy strach chwyci. Dobrze robi wtedy poloweczka jednego krzyzyka 2 mg i sie wyciszam. A odnosnie alpry to nie wiem.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 50 / 0
pancuronium po Alprze również miałem paraliże przysenne. Jeszcze jak odkładałem majkę i wspomagałem się Alprą to podczas noddingu i z kilka w krótkim czasie potrafiłem mieć - dokładnie to zjawisko co na Wikipedii, z tym że ja miewałem pojedyncze przypadki na długo przed tym nim zacząłem sięgać po jakiekolwiek środki psychoaktywne.
  • 2532 / 602 / 0
Strasznie szybko biję mi serce, czasem trochę wolniej i znów. Możliwe że to po odstawieniu klona? Ostatnio brałem w sobotę(2mg) To groźne? Minie? Może zjeść jeszcze 0.5mg i potem odstawić?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12692 / 2456 / 0
Zawsze byłem ciekawy tego paraliżu. To jakieś straszne przeżycie, czy tylko nieprzyjemne?
  • 995 / 104 / 0
Raczej straszne. Ja mialem to w mrocznym okresie mojego zycia, jak przeginalem z benzo. Zjadlem moze z 5-6 mg alprazolamu i paraliz pojawil sie w nocy (jedyny jaki w zyciu mialem). Moglem ruszac jedynie galkami ocznymi i wpadlem w panike, ze mam jakis wylew. Trwalo to z 2-3 minuty (subiektywnie: cala wiecznosc).W wielu przypadkach pojawiaja sie do tego charakterystyczne halucynacje - widac dziwne cienie / postacie w pomieszczeniu (na szczescie tej atrakcji mi oszczedzono).
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 34 / 0
@Up za pierwszym razem straszne, później już wiesz o co chodzi, ale i tak nie przyjemne. Zawsze się zastanawiałem jak to wygląda dla osoby która cię wtedy obserwuje, bo ty chcesz krzyczeć żeby ktoś cię wybudził, a nie możesz. No i kiedyś mnie zlapal przy ex dziewczynie to mówiła że zacząłem dziwnie piszczeć i pojekiekiwac😯
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami

Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.