CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
204
29%
2.Cos działa
140
20%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
111
16%
5.Nie wiem sam.
101
14%
6.Działa w miksach.
35
5%
7.Nie nic .
64
9%

Liczba głosów: 711

ODPOWIEDZ
  • 1864 / 700 / 0
@GOD No tak, dokładnie. Ale spiryt to 95% alko i 5% wody, więc 100°C jest potrzebne by wszystko łącznie z wodą odparować :extasy:
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 398 / 28 / 0
przecież woda, aby odparować nie potrzebuje 100 stopni, to by kałurze na ulicy nie znikały ;)... to kwestia czasu, a przy 5% stężenia to zapewne na gazie czy tam podgrzewaczu w międzyczasie tak mała ilość odleci hen daleko ;)
nie mylta wrzenia z parowaniem ;)
Ostatnio zmieniony 06 maja 2019 przez GOD, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1864 / 700 / 0
No nie potrzebuje ;)
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 398 / 28 / 0
ale karme dostałeś, a ja nie ;)
  • 1854 / 216 / 37
Dorwałem tzw. pollen, czyli wysokiej jakości hasz z dużą zawartością CBD.
Happy days :liść: :liść: :liść:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1444 / 76 / 0
Czym to się różni od kifu?
Oprócz sprasowania oczywiście.
LSD - Piękna i Bestia
  • 3245 / 622 / 0
Byłem dzisiaj u pani psychiatry z przychodni, i jak jej zapodałem niusa że kupiłem sobie olejek CBD to nie dosłownie, ale dała mi do zrozumienia że dobrze zrobiłem i dla niej to nie są czary nieczyste i jakby pochwaliła i tylko upewniła się czy dobrze na mnie działa, zapytała ilu procentowy i sama mi powiedziała że CBD ma okres półtrwania 6 godzin. :skret:

BTW @wildwolf , dziasiaj mi się śniło że kupowałem pół kilo haszu w coffe shopie. :liść:
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1864 / 700 / 0
Znalazłem oleje Pure Life w naprawdę dobrej cenie, aż podejrzanie niskiej. Nie jestem przekonany co do jakości tych produktów, tak niska cena może świadczyć o tym że dą produkowane z syntetycznego CBD. Opini na necie też nie znalazłem, cena kusi ale i daje do myślenia czy aby to nie zwykły wał.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 317 / 78 / 0
Kupiłam dzisiaj olejek od Cannabigold na spróbowanie. Wiem, że trzeba te kropelki potrzymac pod językiem, ale jak to robicie, jedna po drugiej czy wszystkie naraz? [emoji848]
  • 1864 / 700 / 0
Ja aplikuje na raz. Ten Pure Life mi chodzi po głowie, cena kusi 5%-50zł, 10%-85zł. Sprawdziłem stronę producenta z UK, ceny podobne wygląda wszystko prawilnie.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.