Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2198 / 715 / 0
Chyba że ma inne schorzenia o których nie wie, wtedy może być różnie. W ogóle przez pierwsze tygodnie mogą się dziać dziwne rzeczy. No i serio wpierdalając ciągle kodę to moim zdaniem tracisz czas na tym leku. Edit: to ostatnie to do Drevolta co też narzekał na esci niedawno.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 31 / 4 / 0
krótki update ode mnie:
12 dzień na escitil 10mg, uboki odstąpiły, brak jakiegokolwiek zauważalnego działania terapeutycznego
  • 2198 / 715 / 0
Nie ćpasz albo nie bierzesz innych leków?
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 995 / 104 / 0
Dodaj tez, czy nie ruszasz w ogole alkoholu. Jezeli jestes czysty, to sie nie zrazaj. SSRI moga sie rozkrecac jeszcze dluzej, spokojnie.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 42 / 0
marcin21 pisze:
krótki update ode mnie:
12 dzień na escitil 10mg, uboki odstąpiły, brak jakiegokolwiek zauważalnego działania terapeutycznego
12 dni to staniwczo za malo na pierwsze rezultaty. Poczekaj z 4-5 tygodni a je zobaczysz jezeli na Ciebie podziala. Jak nie to zmiana leku.
To jest chhyba jeden z powodow dla ktorych psychuszkowie daja prochy tylko na krotki czas za pierwszym razem, wlasnie okolo miesiaca. Ja teraz od razu na kwartal dostaje.
  • 31 / 4 / 0
alko od czasu kuracji nie ruszałem jeszcze. Innych używek nie biorę.
Z leków długoterminowo leczę się skutecznie na zapalenie stawów (metotrexat 12,5 mg/tydzień), ale podobno nie powinno to w żaden sposób wpływać na kuracje.
Esci to moja pierwsza próba leczenia psychy.
Będę pisał co parę dni o postępach.
  • 10 / / 0
3tyg na Esci, od 2tyg na dawce 10mg. Uboczne jakby ustąpiły, ale działania terapeutycznego nie zauważyłem. Nie oczekuje wiele, tylko żeby mieć stan przed problemów lekowych. Miał ktoś tak, ze potrzebował więcej czasu i nagle odczuł pozytywne skutki?
  • 2 / / 0
HASPI co z uboków miałeś ? Mam wjechać na esci ale po przygodzie z duleksytyną a dokładnie ogromną ilością efektów ubocznych mam pewne obawy.

Powodzeni w leczeniu .
  • 26 / 2 / 0
od 2 tyg. jesteś na 10mg, efekty pewnie poczujesz lada dzień :) aczkolwiek jak wszyscy już 100 razy pisali czasem trzeba zaczekać ten miesiąc.
  • 10 / / 0
23 kwietnia 2019BRIANZZ pisze:
HASPI co z uboków miałeś ? Mam wjechać na esci ale po przygodzie z duleksytyną a dokładnie ogromną ilością efektów ubocznych mam pewne obawy.

Powodzeni w leczeniu .
Osłabienie, nudności, bóle głowy, wzmożone lęki i napięcie nerwowe. Ale wszystko do przeżycia;)

-------------------------------------

Ma ktoś doświadczenie z lekiem: ApoEscitaxin ORO?

Scalono. taurinnn
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.