Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Sposób na dwie paki
Na dwa paragony poproszę
99
37%
Ale jak to jedna? U konkurencji dają dwie
15
6%
Prawienie komplementów
4
2%
Symulowany kaszel / ból zęba
23
9%
Udawanie nieobliczalnego ćpuna/ bycie nieobliczalnym ćpunem/groźby
11
4%
Załatwienie recepty
12
5%
Podrobienie recepty
3
1%
Branie na litość
8
3%
Podejście do drugiego okienka
25
9%
Wyjście z apteki i ponowne wejście
43
16%
Łączenie różnych produktów z kodeiną np antek + tjoko
16
6%
Łapówka
7
3%

Liczba głosów: 266

Zablokowany
  • 8103 / 914 / 0
Wszystko fajnie, tylko te palonko fe. :rzyg: Lepiej dorzuć jakieś benzoski do kody, ale bardzo małego dzojka :skret:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 880 / 365 / 6
Benzoski to dorzucę jak kolega wreszcie wybierze się do rodzinnego i skołuje xanax :D :tabletki:
A nawet ma legitne uzasadnienie medyczne - chciałby coś doraźnie na lęki :korposzczur:
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 1916 / 335 / 2
17 kwietnia 2019Hexe pisze:
16 kwietnia 2019guccilui pisze:
Ufff wygotowałem z 50 lufek po hot railsach (Pamięsasz Hexusia jak Ci to pokazywałem :P)
(...)
Nikt normalny by czegoś takiego nie przełknął nawet, ale siedziało tam trochę towaru. Jednak warto mieć coś takiego na najczarniejszą godzinę, analogia do gotowania filtrów dla ivauofcuf ;)
Pamiętam, skarbeńku, jak mi o tym prawiłeś. :D Bo ja na paleniu i opalaniu się nie znam. Fakt, to analogia gotowania filtrów i skrobania resztek gówna ze sreberka i łyżki/maxi cupów. Przejebany ćpuński żywot pod tym względem. Że takim chłamem nawet człowiek się zadowolić potrafi czasami. Kaszana w chuj, jak mało nam trzeba.

Ale skąd, do cholery, Ty tyle lufek uzbierałeś? Co Ty, na każdy strzęp towaru zaczynałeś nową? :D
Bo one zajebiście szybko się zapychają od tych hot railsów i jak walisz krechę to nie wchodzi jak trzeba. Strzelam że z 6-7 dużych oxy jest ok na jedną lufkę. No było ich w kurwe, nawet laska co kupuję lufki u niej jak wchodzę to tylko się śmieje i pyta "to samo?" Fajna dupa swoją drogą, podziarane paluchy ma :świnia: Teraz rozkmina czy serio obchodzi ją co jakiś obsraniec robi z lufkami, czy to moja wkrętka xD
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
17 kwietnia 2019guccilui pisze:

Bo one zajebiście szybko się zapychają od tych hot railsów i jak walisz krechę to nie wchodzi jak trzeba. Strzelam że z 6-7 dużych oxy jest ok na jedną lufkę. No było ich w kurwe, nawet laska co kupuję lufki u niej jak wchodzę to tylko się śmieje i pyta "to samo?" Fajna dupa swoją drogą, podziarane paluchy ma :świnia: Teraz rozkmina czy serio obchodzi ją co jakiś obsraniec robi z lufkami, czy to moja wkrętka xD
Obczajam. Dzięki za rozjaśnienie sytuacji. I wydaje mi się, że może być ciekawa co robisz z taką ilością tego szmelcu. :D Ale minusuję Cię za taki sposób wyrażania się o jakiejkolwiek kobiecie. :)

Poszłam do apty po sól fizjologiczną, bo oczy mnie pieką, a krople mi się skończyły, a nie grzeszę bogactwem, gdy muszę kombinować jak nie dopuścić do skręta, więc idę najprostszą, w miarę bezpieczną drogą - będę lać do ślepi sól fizjologiczną. Proszę o nią. Aptekara do mnie "Taką wodę do iniekcji?". Kurwa, serio mam aż tak zakazany ryj? W tej aptece osiedlowej nigdy nie kupowałam igieł i pukawek, jakoś tak wolę być przezorna, bo ja będę to pakować albo płacić za to, a jakiś jebany wścibski staruch płci którejkolwiek, a będący sąsiadem mojej matki, stanie za mną i będzie mi się na ręce patrzeć. Spaliłabym się ze wstydu.

Kolega na lęki nie dostanie Xanaxu. Kurwa, przecież to jest jeden z najsilniejszych benzo, które ludzie z bezsennością wpieprzają.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 2198 / 715 / 0
Zacznę gównoburzę ale czy ty Hexe reprezentujesz nową falę "feminizmu" według której po facetach można jechać jak po szmatach a o kobiecie złego słowa nie można powiedzieć?
A z moich przygód aptecznych to tak. Wyprawa po insulinówki, pytam najpierw czy w ogóle mają bo rzadko bywam w tej aptece. Panienka widząc chyba ślady na łapach (ciepło jest, krótki rękaw musi być) wręcz warknęła: NIE MAMY! Gdyby nie dzieląca nas lada to może nawet by doszło do rękoczynów z jej strony. Strach być ćpunem w tym kraju. W sumie ich strata, nie chcą zarobić to nie, ciekawe tylko czy szefowa jest zadowolona z takiego podejścia.
A na lęki to wyciągnąłem już z 6 pak alpry, ale mi się już znudziła.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 8103 / 914 / 0
@WrakCzlowieka
A pomyśl, ze są kraje ( nie pamiętam dokładnie jakie ) w których przychodzisz w pewne miejsce gdzie możesz sobie puknąć towar, dostajesz czysty sprzęt i w ogóle wszystko w sterylnych warunkach a w Polsce właśnie jest zacofanie i stygmatyzacji narkomanów.
Nie rozumiem jak można odmówić sprzedania czystego zestawu do i.v...co lepiej masz walić brudnymi igłami ? Totalny ciemnogród. :zły:
W wieku lat piętnastu
  • 566 / 27 / 0
Czy antyhistaminy 1 generacji np zyrtec naprawde wzmacniają kodę czy to mi?
  • 8103 / 914 / 0
Zyrtec (cetyryzyna (dichlorowodorek cetyryzyny)) - nie wzmacnia kody.
Tylko hydroksyzyna i prometazyna.
W wieku lat piętnastu
  • 566 / 27 / 0
Nwm ale mnie fajnie klepie 240mg tylko nie ma tej euforii bo jadlem ssri rano
  • 1916 / 335 / 2
@Hexe no cóż, faceci są prości, mogą widzieć w lasce kogoś wartościowego, ale jeśli potencjalna pani jest w widełkach "brałbym", to tylko taka nomenklatura przychodzi do łba. No, może jeszcze "ale jest seksi" tak najgrzeczniej. Cóż poradzić :)
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.