Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 315 / 0
a na dark marketach po ile lata piko ? Ja parę lat temu, jak pierwszy raz spróbowałem i poleciałem w 3-4 miesięczny ciąg to brałem tylko z DNMów. Jeden vendor z DE, który dilował tylko meth i chyba był wtedy największym vendorem z najlepszym materiałem w EU okazało się, że był Polakiem i później już pisał ze mną po polsku i zaczął mi wysyłać z Polski przesyłki ;) Nie pamiętam skąd dokładnie wysyłał...gdzieś chyba Zgorzelec albo tamte okolice. Materiał był zajebisty. Duże i naprawdę z zajebistej jakości kryształy. Dosyć droga to była zabawa ale na pewno nie 100E za grama... Już nie pamiętam ale było taniej. Fakt, że w 2015 roku... ale inflacją dragów raczej się nie tyczy ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 6 / 2 / 0
150/160 za gieta ale to jak jajko niespodzianka nigdy nie wiesz czy to piko czy śmieć, ale parę lat w temacie to za 80 ziko sztukę dostaniesz większe ilości 100/75 Lepiej pojechać parę km do Czech i kupić Kryształa gdzie połówke się je tydzień. we Wrocku za 30 ziko dostaniesz sztukę tylko trzeba wiedzieć gdzie, materiał wiadomo że nie PRIMASORT ale za 120 ziko masz 4giety .
  • 50 / 4 / 0
Jaka cena w okolicach łódzkiego? Ostatnio jak korzystałem z tej opcji to było po 80zł
"Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca"
  • 106 / 13 / 0
23 marca 2019CzarnyWlad pisze:
23 marca 2019ZibiZibi pisze:
Dobra zrobilem male rozeznanie w DE, i powiem jedno - po*balo ich konkretnie. Powiem tak, ponizej 70€ za g nie ma co szukac, malo tego najczesciej i tak znajdzie sie za 80-100€ za gram; drozdrozej niz dobry koks w fishscale :zły:
Można znaleźć poniżej 70€ ale to będzie chuj nie piko, jakieś resztki i dosypy.
Jedyny plus tego ze meta po te 80-100€ upierdala bardzo dobrze i gram (walony z głowa a nie oporowo %-D ) starcza lekko na tydzień

No wlasnie mi piko z mojego Regionu z pl gram tez starcza na jakies 3 dni (juz troche lat leci :mniam: ) ale to za normalna cene 140 zl... bo to 100€ za gram to masakra jakas :zombie:
  • 9 / 3 / 0
Dolny Śląsk / 100~110 za sztukę :)
  • 177 / 45 / 0
@ZibiZibi
No niestety tez z dobrego źródełka mam w pl po 150-170pln za gram ale już nikt nie chce wozić tego i trzeba brać to po 100€ %-D
  • 106 / 13 / 0
17 kwietnia 2019CzarnyWlad pisze:
@ZibiZibi
No niestety tez z dobrego źródełka mam w pl po 150-170pln za gram ale już nikt nie chce wozić tego i trzeba brać to po 100€ %-D

A w jakich okolicach mieszkasz 😊 Ogolnie jakby na to spojrzec dobry biznes ktos robi, bierze w wieksze ilosci za moze jakies 20€ za g a goni z pieciokrotna przebitka
  • 6 / 2 / 0
@CzarnyWlad
na szwabach można z chatki z belek postawić złotą willę wystarczy parę km do Czech np. Nove mesto materiał jak w Kamiennej raz na rok i to po 45-70 ziko na każdym roku dzieciaki sprzedają :D i too konkrecić , taki że dla dolnośląskich wyjadaczy (bez urazy) to Ambrozia także zależy czy mowa o zabawie w rajdy za granicę i czy dobra zabawę z kumplami .

Scalono / 909

@ZibiZibi
ZibiZibi pisze:
17 kwietnia 2019CzarnyWlad pisze:
@ZibiZibi

A w jakich okolicach mieszkasz [emoji4] Ogolnie jakby na to spojrzec dobry biznes ktos robi, bierze w wieksze ilosci za moze jakies 20€ za g a goni z pieciokrotna przebitka
Tak właśnie jest w de. za Krysztala płacisz od 70€ w wzwyż przecież to kosmos bo w każdym większym mieście przy granicy naprawdę dobre trzaskanie masz od 45 do 70 ziko i wcale nie trzeba się naruchać za przeproszeniem aby to zdobyć. To 210 ziko przebitki na szwabach jak ktoś dobrze pomyśli to wykona 4 kursy miesięcznie i nie musi pracować, ale to zależy kto czego chce :)
  • 605 / 89 / 0
19 marca 2019shinobiik pisze:
Poznań 150zl
Jakość nawet dobra
Powiem tak.... jak pierdolnie i nie będziesz długo spał to znaczy że dobre
A w pzn takie właśnie jest 😁
W tym pięknym mieście nie spotkałam się nigdy z metą :P
Zaskoczyłeś mnie.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 1 / / 0
Mazowieckie 140
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.