Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
12 kwietnia 2019LittleQueenie pisze: Tak, w ten sposób pokopie. Najlepiej wymieszaj proch z tytoniem i zrób sobie skręta.
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Bo Wiadomo że sniff to np 200mg na raz i git ale wapuje się dłużej niż wciąga więc ile??
100mg wtedy starczy? I czy dym trzymać w płucach czy palić to jak fajkę że odrazu wypuszczac dym z płuc?
Ja po amfie miałem nie raz takie uczucie..." o jezu moje serce, zaraz jebne" a potem myśl," e tam to tylko feta w huj moich znajomych wali fete i chwilowo boli ich serce" , feta jest już za nudna a inne ekscesy chyba odpuszczę chyba że walnę fete razem z pixami na MDMA . Ale za takie wynalazki dziękuję...
07 stycznia 2020PuTTy pisze: Modyfikowany Bigos nie żyje?? Gdzie takie info?![]()
![]()
Na naszym forumowym cmentarzu, gdzie znajduje się też wpisany zresztą przemnie mój ś.p. kolega :( .
Uważajcie ludzie bo odkąd jestem na forum paru już stąd odeszło, co skłania do przemyśleń.
Nie pchajcie się w tak kurewsko szkodliwe narkotyki, z uzależnienia od których tak ciężko się wyrwać... Poszukajcie nie wiem fety po ulicy, najwyżej dostaniecie wała pół na pół z apapem, lepsze to jak te jebane RC.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.