Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Hej, mam pewien problem który już na pewno był wiele razy tutaj wspominany otóż feta już nie działa tak jak wczesniej . Od razu wspomnę ze jestem dość początkująca w tym temacie pierwsza moja styczność z czymkolwiek była jakos z rok temu oczywiście tu wjechała piguła jakieś balety wiec można było spróbować , gdzieś w wakacje miałam swój pierwszy ‚ciag’ 3 dniowy tylko właśnie na pigułach ogólnie głupi pomysł ale od tego się zaczęło co taz częstsze ‚imprezowanie’ , po wakacjach zaczęły się takie mniej więcej co tygodniowe epizodziki z pigułami czasem to było 3 razy w miesiącu czasem mniej w końcu piguły zaczęły sie nudzić trzeba było ich dużo zjeść żeby cos poczuć no i w końcu okres świat przyjacielska wigilia i wjechała pierwsza fetka oczywiście się spodobało wiec wjeżdżała tak okazjonalnie już zamiast cukierków albo w połączeniu no i wreszcie dzień dzisiejszy czyli ok. 2 miesięczny ciąg na fecie , jestem osoba dość młoda początek liceum wiec pomysł był taki żeby w jakieś ciężkie dni i na sprawdziany się wspomagać oczywiście od 1 dnia w szkole na szybkości każdy kolejny tez taki był na początku zaczynało się delikatnie 2 starczała na to szkolne 5 dni w piąteczek jakaś posiadówka to kupowało się nowa i tak w kółko , przerwy robiłam i robie jakoś do 2 dni zazwyczaj to tylko niedziela i oczywiście cala przespana no i od pon od nowa i tu przejdę w końcu do sedna sprawy otóż ostatnim czasem nic mi już to nie daje , 5 minut po szcurku dalej zasypiam i jestem zmęczona po prostu żadnego efektu ‚speedu’ nie bede sie wypowiadać o jakości towaru bo nic za bardzo o tym nie wiem , jednak wiem ze ostatnio był naprawdę dobry rzucik po naprawdę słabym gdzie zasnęłam praktycznie od razu po przywaleniu i przez 3 dni aż się skończył odczuwałam bardziej skutki zwala niż jakiejkolwiek fazy po nim miałam 2 dni całodniowego spania no i przyszedł czas na ten naprawdę dobry pi którym w końcu było jakieś wysztrzelenie jak na samym początku fetkowania skończył się jakoś po 4 dniach to już było 5 g następny czyli w sumie aktualny gdzie przerobiłam niecałe 3 w dwa dni nie działał nic a nic mimo ze znajomi którzy nie ciągną codziennie mówili ze właśnie im się podoba , ogólnie nie ma już tego nie jedzenia jak na początku kilka kg poszło w dol w tydzień teraz wszytsko już prawie wróciło do normy a ja jem normalnie nawet kilka minut po przywaleniu , spac tez chodzę normalnie nie zależnie nawet od rodzaju jak już die połóże i poleze za jakiś czas na pewno zasnę , przez 5 dni przerabiam 5-7 zależy od jakości chociaż teraz wychodzi już coraz więcej . Tu właśnie moje pytanie Czy to może zależeć tylko od jakości , czy to może już taka tolerka ze nie daje już żadnego efektu , czy może i to i to ? Bo ciężko mi wierzyć ze po 2 msc mogłaby się wyrobić aż taka tolerancja albo z kolei ze jakoś jest aż tak beznadziejna ze zasypiam kilka minut po . Jak ktoś ma jakieś pomysły albo rady żeby odczucie tego speedu chociaż w jakiejś części wróciło bede wdzięczna za podzieleni się nimi
  • 24 / 4 / 0
Po fecie nie da się nic zjeść, jedynie jak wciściesz w siebie, ale będziesz mielić i mielić nie pomyślałaś, że mogłaś dostać chujowy sort? ja na fecie leciałam 2 tyg i działała jak powinna. Na pewno to nie toleracja. Lepiej nie wpadaj w ciągi i nie pierdol sobie życia, ja schudłam prawie 20kg. Hmm ja Ci mogę poradzić, żeby dostarczać dużo witamin do oganizmu, może już nie ma siły i daje Ci znaki? Pamiętaj-> jak wpierdalasz, żyj w zgodzie ze swoim organizmem-dostarczaj mu witamin, pij dużo soków,wody i na prawdę takie ciągi Cię wykończą. Warto odstawić przynajmniej na 1 mies, moze to coś pomoże?
:kreska: kiciorz.
  • 1864 / 700 / 0
To jakiś syf nie feta, przy takich ilościach prawdziwej jakościowej fety, pewnie byś już kopyta wyciągnęła %-D
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 177 / 45 / 0
Dobra feta jebnie zawsze jak powinna, wiec napewno dobry wałek.
No i to tez ze organizm im bardziej wypoczęty, nawitaminowany i w lepszym stanie chyba lepiej przyjmuje bombę wiec dbaj o sb jak spasz
  • 404 / 40 / 0
W Polsce znany jest taki trik przez dilerów,że rzucają pierwszą torbę dobrą,,a ty jesteś na ciągu przychodzisz po więcej,a towar się co raz bardziej miesza.W ten sposób robi się siano bardzo konkretne,to taka optymalizacja biznesu,na maxa bo jest krótki.Jak masz dostęp do dobrej czystej fety,to będziesz ćpał dwa lata i będzie dobrze kopać.Oczywiście wrośnie dawkowanie,ale ono jest nie duże.Trzeba mieć połapane tam sobie,wiem o czym mówię,ale tez taka sytuacja,to też nie jest z perspektywy czasu,taki dobrostan,jak się komuś wydaje.
  • 1290 / 367 / 0
Na to może się składać kilka czynników. Jedno, że tolerancja rośnie szybko, więc pewnie by cię poklepało, tylko więcej, druga rzecz, to wyczerpanie mózgu, musiałabyś trochę odpocząć, trzecia rzecz to taka, że ta feta pewnie od początku była słaba i cię klepała bo nie miałaś tolerki, z tolerką to byś musiała gramy wciągać.
  • 72 / 9 / 0
Tak piszesz, że już w ogóle nie klepie w sensie speeda, itp. No ale jak się łazi dłuższy czas nastykanym 24/7 to w końcu będąc nastukana będziesz się czuć normalnie.. Co do zasypiania-chujowy sort.
Zrobiłaś chociaż raz z tydzień przerwy?
  • 567 / 53 / 0
ona ma 15-16 lat i jej problemem jest to "że feta już nie działa jak kiedyś"...
jedyna rada jaką ona powinna tu dostać to, żeby zmieniła hobby jak nie chce w wieku 20 lat wrakiem
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 1100 / 273 / 0
07 kwietnia 2019Xexe pisze:
gdzie przerobiłam niecałe 3 w dwa dni nie działał nic a nic
3 gramy w 2 dni? dobrze rozumiem? jeśli tak, to czy my mówimy o amfetaminie? przetyrany mózg to swoją drogą, ciul wie czym, ale półtora grama dziennie i to niby tak jest teraz przy amfie? to kurwa nie jest amfetamina chyba, nie wiem, nie brałem amfy od 2007, ale wtedy 3 g amfy to było dwa tygodnie latania pewnie, i działało
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1077 / 125 / 3
Moim zdaniem to nie jest feta albo tak słaba jak chuj (5g w 3 dni bez tolerki?). I serio wpierdalasz fetę "na sprawdziany" będąc "na początku liceum"? To co przed maturą sobie metha zaczniesz walić?
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.