Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 122 / 30 / 0
Nieprawda.
Podsyłam link.
"Byłem w piekle, nie polecam "
Świat młodzieżowego buntu, muzyki, narkotyków, New Age i drogi w przepaść. Historia z Ryśkiem Riedlem w tle.
https://www.youtube.com/watch?v=y-vxNvMzQcw
Uwaga! Użytkownik Okwaszony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 592 / 0
Ja mam wrecz odwrotnie , jeszcze wieksza satysfakcje czerpie z drobnostek - np. smaczna przekaska , ciekawy film , koncert , nawet swit czy gwiazdy . Jestem bardziej swiadomy dzieki narkotykom , uwazny i nie przywiazuje sie tak bardzo .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 8103 / 909 / 0
@CieplaPoduszka
Jakie narkotyki bierzesz ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1455 / 592 / 0
@UJebany

Dyso , sajko czasami mj . :ręka: :liść:
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 8103 / 909 / 0
@CieplaPoduszka
Ale chyba nie bierzesz tego z powodu problemów ? Tylko głównie w celach samopoznania, odkrycia czegoś ciekawego, odnalezienia nowych zakątków w mózgu. :psycho:
W wieku lat piętnastu
  • 122 / 30 / 0
07 kwietnia 2019UJebany pisze:
odnalezienia nowych zakątków w mózgu.
Nowych zakątków? Tzw. rys na kopule, powstałych w wyniku ćpania ? Niesamowite znalezisko- śmietnisko.
Uwaga! Użytkownik Okwaszony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9399 / 1834 / 2
07 kwietnia 2019UJebany pisze:
@CieplaPoduszka
Ale chyba nie bierzesz tego z powodu problemów ? Tylko głównie w celach samopoznania, odkrycia czegoś ciekawego, odnalezienia nowych zakątków w mózgu. :psycho:
Jak wszyscy cpajacy.
No moze poza opiofanami i benzowrakami.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1455 / 592 / 0
@UJebany

Branie dragsow bo ma sie "problemy" jest zbyt sztampowe , zebym sie do tego znizal :trucizna:

Biore bo jestem psychonauta , taka moja "natura" , moj typ umyslu podswiadomie dryfowal w tym kierunku dawno temu .
  • 8103 / 909 / 0
@CieplaPoduszka
Wyszukujesz sobie tylko ideologii do ćpania.Ja jestem lotnikiem benzo i chuj a ty psychonauta ćpunem.Lecimy na podobnej linii, tylko Ty wdupcasz psychodeliki a ja anksjolityki i poza typem dragów niczym się nie różnimy.Moj typ umysłu zawsze dryfował, żeby się zagłuszać. :hel:
W wieku lat piętnastu
  • 491 / 63 / 0
08 kwietnia 2019UJebany pisze:
@CieplaPoduszka
Wyszukujesz sobie tylko ideologii do ćpania.Ja jestem lotnikiem benzo i chuj a ty psychonauta ćpunem.Lecimy na podobnej linii, tylko Ty wdupcasz psychodeliki a ja anksjolityki i poza typem dragów niczym się nie różnimy.Moj typ umysłu zawsze dryfował, żeby się zagłuszać. :hel:
tylko że te typy dragów to szalenie istotna różnica, bo jedne uzależniają fizycznie, a drugie nie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.