04 kwietnia 2019Roade pisze: Próbowałem rozrobić z wodą, to się klejący glut zrobił
03 kwietnia 2019Wassyl93 pisze: Czy na kogoś z was z średnią tolerancją mala dawki oxy p.o działa jak amfetamina ? O 21 sniffem zapodalem 20 mg. Cala noc nie przespana. Do roboty pojechalem o 4 rano bo mi sie w łóżku po prostu nudzilo. Balem sie nie przespanej nocy. Wzialem kolejne 20 mg do pracy na wypadek jakbym umieral ze zmeczenia. Ale caly czas czulem sie dobrze ! Po 8 rano kolejne 20 mg p.o, uczucie jakbym wyjebal znacznie za duzo kofeiny. Zero jakies euforii. Nic, tylko mocne naspeedowanie. A ja wlasnie lubie male dawki. Przy dużych to tylko podwojnie widze, zataczam się i nagle zasypiam. Ale dawno juz z tego zrezygnowalem na rzecz malych dawek... Ale to juz mi sie nie podoba. Nie wiem czy to wins tolerki ? Wtf przeca to opio. I nie mowimy tu o tramadolu
Biodostępność w zależności od drogi podania
Doustnie (p.o.) - 60-87%
Donosowo - 46%
Doodbytniczo (p.r.) - 60-87%
Dożylnie ( i.v. ) - 100%
Czas działania w zależności od drogi podania
Doustnie (p.o.) - od 4 do 8 godzin
Donosowo - od 1 do 2 godzin, faza jest bardzo łagodna w porównaniu do innych dróg podania
Doodbytniczo (p.r.) - od 2 do 5 godzin
Dożylnie ( i.v. ) - od 30 minut do 2 godzin
Dlaczego więc mnóstwo osób poleca metodę donosową jako bardziej kopliwą i mocniejszą, skoro skrót informacji dla nieogarów wyraźnie mówi, że jest na odwrót? Kto się myli - forum czy użytkownicy?
Na mnie działa ten cud nauki idealnie - od dwóch tygodni tolerka nie wzrosła ani odrobinę, chociaż prawie codziennie jem oxy na śniadanie, a na kolację kodeinę (czasami morfinę). A podobno trzeba spieszyć się kochać tolerkę na oksykodon, bo szybko odchodzi. I co? Kocham i nie odchodzi :D
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Btw, nic mnie tak nie poryło (stimy / ketony pomijam, chodzi o pewne jazdy w głowie w połączeniu z alprą), wpierdoliło i wysrało jak oksy brane przez pare miesięcy w ciągu, to jest potwór. A i tak chce go więcej i więcej.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.