Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Swoją drogą nie próbowałem, nigdy większych dawek niż jeden karton (kartony 100 uq i 120uq). Czym różni się trip przy zażyciu 150 czy 200uq?
Bo siedząc mega skwaszonym zastanawiałem się jak może być grubiej, a będę miał za niedługo okazję zwiększyć moc :D
27 marca 2019Wildmilk pisze:
Swoją drogą nie próbowałem, nigdy większych dawek niż jeden karton (kartony 100 uq i 120uq). Czym różni się trip przy zażyciu 150 czy 200uq?
Bo siedząc mega skwaszonym zastanawiałem się jak może być grubiej, a będę miał za niedługo okazję zwiększyć moc :D
A jak z czasem działania? Mniej więcej podobny?
Tripster jest wymagany jak żadne z nas nie miało wcześniej przygód z kwasem?
Czy po LSD jesteś na tyle ogarnięty, że jak ktoś do Ciebie zadzwoni, dasz radę przeprowadzić z nim rozmowę?
Czy na drugi dzień po wzięciu będziemy w stanie chodzić po górach? Czy jest to bardzo wykańczające?
W ilości 100ug powinniście sobie poradzić, ale to już zależy od was, zróbcie dobry resarch, tripsetter dla początkujących jest zawsze dobrym wyborem.
Zależy od tego jak późno weźmiecie LSD, jeżeli wieczorem, to możecie mieć poważne problemy z zaśnięciem do rana, przez co będziecie zmęczeni. Z drugiej strony Bieszczady to nie wspinaczka a wędrówka. Myslę, że będzie ok.
Z rozmawianiem przez telefon mam tak, że wydaje mi się, że mówię rzeczy totalnie z kosmosu, cała rozmowa wydaje się mocno abstrakcyjna, a potem okazuje się, że wszystko było nie do poznania dla osoby postronnej. Mogą zdarzyć się trudności z odpowiadaniem i dłuższe niż zwykle przerwy.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.