Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 600 / 109 / 0
A w polszy tylko 50x20.
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 16 / 1 / 0
A ja próbuje właśnie od lekarza wyciągnąć paczkę trampka, ale nie idzie. Drugie podejście. ( całkiem inni lekarze)Chyba jestem zbyt mało przekonywująca :)
  • 1106 / 221 / 0
Jest jeszcze "Poltram combo forte" 75mg/625mg. Jestem prawie pewien, że kiedyś widziałem "Poltram forte" 75mg bez paracetamolu, ale teraz nie mogę znaleźć. W każdym razie to są najmocniejsze nie-retardy w tabletkach w PL.
  • 3 / / 0
28 marca 2019ciekawska_Pani pisze:
A ja próbuje właśnie od lekarza wyciągnąć paczkę trampka, ale nie idzie. Drugie podejście. ( całkiem inni lekarze)Chyba jestem zbyt mało przekonywująca :)
Idź do lekarza który nie ma dobrych opinii,nakłam że miałaś operacje np.Kręgosłupa i byłaś znieczulana Tramalem.Powiedz,że bóle ci wróciły i potrzebujesz go ponownie zażywać,według zeznań (niby lekarza co cię operował i ci to polecił).Jak będzie mniej połapany lekarz to nie będzie cię pytał o kartę pobytu,tylko da ci te leki.Ale pamiętaj,idź do lekarza gorszego sortu na nfz i miej przygotowaną historię,wtedy możliwość dostania recepty powiększa się z 20 proc na więcej %-D
  • 3406 / 534 / 0
I mam 3 opakowania kapsułek 20szt 50mg, i to jeszcze 30% płatność.

10zł i trzy paczki trampka xd W końcu czuje zajebisty efekt przeciwbólowy... i to mnie ratuje.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 8103 / 908 / 0
50x20 to było dla mnie za mało.To tylko 1000 mg tramadolu.Starczało na góra 2 -3 fazy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3455 / 556 / 2
Zazywalem tramadol w plynnej postaci w szpitalu. Skrety nie warte zachodu, jak morfina czy opium.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
29 marca 2019UJebany pisze:
50x20 to było dla mnie za mało.To tylko 1000 mg tramadolu.Starczało na góra 2 -3 fazy.
50mg x 60szt = 3000mg, pisałem że mam 3 paczki. A na mnie spoko działa już 200mg, nawet 150mg jest wyczuwalne.

Retardów w ogóle nie czułem, a jak czułem to tylko skutki uboczne.
  • 8103 / 908 / 0
@polymerase
U mnie minimalna dawka tramadolu to 300 mg - 400 mg, mniej nie odczuwam, wiec te 3000 mg nie starczyłoby na długo.Jak już miałbym ćpać tramal to tylko butla.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3406 / 534 / 0
Czaje czaje, a mi coś po tym tramcu się tak oczy przymykają dziwnie... chujowy efekt.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.