Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2990 / 1645 / 35
pseudoefedryna w miksach z hordenina, NALT, mala ilością kofeiny ale b.mala.
Niektórzy polecaja pseudoefedryne z synefryna ale to glownie pocisz sie i noradrenalina idzie w ruch.
A większość chce troche NDRI i troszeczke serotoniny.
Dlatego ja łączę pseudoefedryne z NALT( dopamina , noradrenalina) mozna z L tyrozyna bo jest nawet lepsza.
Dorzucam hordenine bo jest substratem dla MAO-B tez dziala na noradrenaline ale jest cos w niej takiego co powoduje ta radosc dziala jak agonista D2.
Dorzucam tez Bromantan ( podnosi wydolność i wplywa na synteze dopaminy w organizmie)
pseudoefedryna + kofeina( mala ilosc)+NALT+Hordenina+Bromantan.
Czasem łączę z 5mg PRL 8 53 ponieważ ma pośrednio wplyw na neuroprzekazniki w tym dopamine.
Niektórzy stosuja tez kurkumę ze szczyptą pieprzu dodatkowo.
Wszystko dopasowane indywidualnie co powinno byc podstawa, kazdy zna swoj organizm i suple musi dobierać tylko pod siebie zwlaszcza dawki i wazne jest aby nie bylo alergii.
Zawsze robimy dwa dni wolne od suplementacji.
@NegatywneWibracje
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 229 / 26 / 0
Co to się stało, że pseudoefka tak podrożała? Ostatnio jak kupowałam to pamiętam, że dało się ją za 6-7zł (jakieś 1,5 roku temu) dorwać, a teraz >20zł dałam, wszystkie produkty tak podrożały czy jest coś tańszego jeszcze? Bez dodatków oczywiście i żadne cirrusopodobne.
Nic nigdy nie było dla mnie zbyt dziwne.
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
  • 8103 / 911 / 0
pseudoefedryna i tak wyjdzie taniej niż feta.Fakt, ze się nie umywa mocą do fetungi ale jako slaby stymulant się nada.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 229 / 26 / 0
@UJebany Przecież obie substancje mają inny profil działania, podobny, ale jednak inny. Nie cierpię, jak po mnie widać, że jestem porobiona, więc feta dla mnie odpada, z resztą po prostu nie lubię.
Chodzi mi o to, że nagle ceny "niektórych" leków bez recepty skoczyły masakrycznie do góry i zastanawiam się, czy może istnieją jakieś odpowiedniki, których nie znam, wciąż w rozsądnych cenach, bo wyleciałam z obiegu. Apselan pamiętam, że jakoś za 5zł kupowałam, podobnie Acatar.
Nic nigdy nie było dla mnie zbyt dziwne.
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
  • 2990 / 1645 / 35
pseudoefedryna inaczej dziala w połączeniu z Tyrozyna , kofeina farmaceutyczna, Hordenina oraz pieprzem z kurkuma.
W ogóle to na ulotce piszę :
inhibitory MAO ( hordenina, kurkuma×pieprz ) powodują wolniejszą eliminację pseudoefedryny z organizmu i zwiększają jej biodostępność.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 384 / 63 / 0
Przeczytałem pare stron i muszę zapytać, 360 mg pseudoefedryny na pierwszy raz to wystarczająca dawka, czy załadować więcej? Mam już doświadczenie z dragami, więc nie obawiam się zbyt mocnego pierdolnięcia, a nie chcę też marnować hajsu na nieciekawą fazę
?
  • 8103 / 911 / 0
@rockens
Powinno wystarczyć, wypij do tego mocna kawę albo energetyka.
W wieku lat piętnastu
  • 3639 / 599 / 1
Nie pij mocnej kawy ani energetyka.
Starczy 360
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 8103 / 911 / 0
@Retrowirus
Nie wyjebie go jak po fecie jak wypije kawę albo energetyka a tylko podbije dobrze działanie pseudoefedryny.Jak serducho zacznie za mocno nawalać to mała dawka benzo i po kłopocie.
W wieku lat piętnastu
  • 384 / 63 / 0
Zupełnie mi nie weszło, wziąłem 360 sudafedu, później kolejne 120 + energetyk, zero pobudzenia, jedyne faktyczne efekty to duże źrenice i trudności z oddaniem moczu, nic poza tym. Słabo, słabo, liczyłem na jakiegoś kopa małego...
?
ODPOWIEDZ
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.