21 lutego 2019kacpergx pisze: Witam. Dzisiaj pierwszy raz bralem mete w krysztale poszlo ok 0.4g w nos i nie poczulem nic poza lekka stymulacja, towar jest dobry bo kolezanke porobila 2 razy mniejsza ilosc. Czy cos jest ze mna nie tak? (Przez ostatnie 3 dni bylem na fecie jesli to ma jakies znaczenie)
15 lutego 2019KL4M4 pisze: Siemaneczko ogólnie mam dziwną sytuacje. Lece sobie od pół roku z fuką co drugi dzień i ani razu nie miałem wyjebanych źrenic czy tzw. Zwała. Faza zawsze siada jak powinna, juz po 5 minutach od sniffu czuje wystrzał i przez dobre 3-4h mam konkret faze. No i wszystko fajnie ale dziwi mnie to że zawsze po takim furaniu wracam do domku tak 8h po sniffie jem normalnie kolacje i z trudem ale zasypiami normalnie. Z początku myslałem że to sprawka chujowego tematu ale nie. Probowalem w kilku różnych miastach Polski i za granicą. Za każdym razem to samo. Co do ilości jaką biore ? Zazwyczaj od 0.8 (na lekkie pobudzenie) do 2 (na imprezach). To że niemam takich negatywnych skutków bardzo mnie dziwi, lecz nie powiem ciesze sie z tego haha. I tu moje pytanie: czy ktoś z was też tak ma ? Od czego to zależy ?
21 lutego 2019NiebieskiLis pisze: amfetamina i metamfetamina działają na tej samej zasadzie, więc mają tolerancje krzyżową. Równie dobrze mogłeś przez te 3 dni brać metę zamiast amph. A amph to tak że przez 3 dni ciąg czy może że codziennie brałeś, ale nie cały czas?
21 lutego 2019kacpergx pisze: Witam. Dzisiaj pierwszy raz bralem mete w krysztale poszlo ok 0.4g w nos i nie poczulem nic poza lekka stymulacja, towar jest dobry bo kolezanke porobila 2 razy mniejsza ilosc. Czy cos jest ze mna nie tak? (Przez ostatnie 3 dni bylem na fecie jesli to ma jakies znaczenie)
Z toba moze nie, ale z towarem napewno
Po takiej ilosci dobrej metki na jednego wegoza to bym chyba na ojomie skonczyl
23 marca 2019ZibiZibi pisze:21 lutego 2019kacpergx pisze: Witam. Dzisiaj pierwszy raz bralem mete w krysztale poszlo ok 0.4g w nos i nie poczulem nic poza lekka stymulacja, towar jest dobry bo kolezanke porobila 2 razy mniejsza ilosc. Czy cos jest ze mna nie tak? (Przez ostatnie 3 dni bylem na fecie jesli to ma jakies znaczenie)
Z toba moze nie, ale z towarem napewno![]()
Po takiej ilosci dobrej metki na jednego wegoza to bym chyba na ojomie skonczyl![]()
Dobra meta powinna wypierdalac w kosmos już od 0,05-0,1 na ładne kilkanaście godzin.
@kacpergx
Śmiem twierdzić ze „piko” które dostałeś koło piko nawet nie stało, a może tylko jakaś lipna mefka w worku po piko
[...]
Boć to ciało rzekł szukacz było w życiu dziwne. Zawżdy wszystkiemu przeciwne I domyślać się mam pewne powody, Że popłynęło z rzeką przeciw wody
28 marca 2019AlienForms pisze: kolego @kacpergx - 0.4g dobrego piko tak by cię wystrzeliło, że sobie tego nawet nie wyobrażasz. Jestem też pewien, że to co wciągałeś nawet nie leżało koło meth bo na pewno być napisał o mega kurwa bólu który poczułeś waląc meth z kryształu w nosa.. I jeszcze taka ilość hehhe. Osobiście nie wciągałem nic co byłoby tak bolesne jak właśnie rozdrobniona w pył meth. Jakby ktoś gwoździa Ci wbił nagle w zatoki :) Dobrze, że spływ już nie był jakoś tragiczny no i wejście zajebiste bo tak to snifować piko to masakra ;)
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".