Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 261 / 16 / 0
benzodxm pisze:
Mnie chodzilo glownie o najblizszych. Inni sie ciesza gdy Tobie sie cos spierdoli w zyciu. Sa wyjatki oczywiscie. Bliskie osoby cierpia przez cpanie, bo albo nie rozumieja, ze wszystko jest w porzadku, albo wlasnie widza, ze nie jest wcale dobrze. Nie jestem pewien do ktorych ja sie zaliczam. Do tych, co zrujnuja sobie zycie czy moze do tych, co beda gora. Czas pokaze ;-) .
benzodxm
benzodxm
benzodxm
benzodxm
zajebjaszcza ksywa, ciekawe do ktorych sie zaliczasz. sie zaliczasz sie zalliczasz sie zaliczasz
810 stawek dziennych za to!
  • 261 / 16 / 0
benzodxm
810 stawek dziennych za to!
  • 44 / 1 / 0
ja wole SWOJ swiat...z dragami, uzywkami....chujowe myslenie.....to co....

wazne ze mi jest dobrze...i nikomu nie robie krzywdy tym( moja rodzina nie wie)....faceta nie mam.....przyjaciele sa ze mna:*

trzezwosc trwa wiecej niz cpanie........ale mecze sie pod natlokiem tych normalnych.....

nie ma jak chodniki uginajace sie pod Twoja psychika.....plyne;)
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym "
  • 88 / 2 / 0
Nie bój się plamy na swetrze.
  • 803 / 7 / 0
Leszek duckduckgo image się zawiesiło? he?
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ależ te jego imagesy same za siebie mówią. Co kcesz od naszego premiera
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 416 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArsonMJ »
nie ma nadziei, nie ma pomocy !!! %-D
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2008 przez ArsonMJ, łącznie zmieniany 1 raz.
noc, miasto, czas
  • 3523 / 55 / 0
LeszekMiller pisze:
[ external image ]
kogoś wam przypomina pan w pierwszym rzędzie w środku ? :-D Kto jak kto ,ale Leszek.M powinien wiedzieć ^_^
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 57 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Daimonion »
Mi się kojarzy z tym... nooo... Szefem SLD, młodym, przystojnym, biegającym w biegach, człowiekiem z ludu, prawdziwym współczesnym socjalistą... TOWARZYSZEM WOJCIECHEM!!!

Zgadłem?

A propo - ciekawe, co u Mary :-D

Love'U'All :heart: :heart: :heart:
Uwaga! Użytkownik Daimonion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 55 / 0
Daimonion pisze:
Mi się kojarzy z tym... nooo... Szefem SLD, młodym, przystojnym, biegającym w biegach, człowiekiem z ludu, prawdziwym współczesnym socjalistą... TOWARZYSZEM WOJCIECHEM!!!

Zgadłem?

tak, Olejniczakiem zwany
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.