Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 2 / 2 / 0
Ostatnio po paleniu mj często mi szybko serce bije ale po 30min jest okej zaczęło się to z miesiac temu jak po jakims 2miesiecznym detoxie od wiader walnąłem wodospad i godzine przed zjadłem mango od tamtej pory nie wale wiader tylko bongo i skręty ale i tak czesto czuje ze mi serce napieprza. Miał tak ktoś kiedys od czego to moze byc?
  • 9 / 1 / 0
Miałam tak samo jak pierwszy raz jaralam, kumpel mówił, że to normalne...
  • 1 / / 0
Czysta wkręta, przechodziłem to samo po dłuższej przerwie.
  • 15 / 2 / 0
Palenie mj często powoduje tachykardię. To reakcja normalna dla zioła i szybko mija.
  • 1533 / 196 / 0
Jak ci to przeszkadza to polecam wypic piwo albo dwa i dopiero zapalic. Bynajmniej ja wtedy juz nie odczuwam i nie mysle o serduchu ze naparza
  • 9 / 1 / 0
Brutalny pisze:
Jak ci to przeszkadza to polecam wypic piwo albo dwa i dopiero zapalic. Bynajmniej ja wtedy juz nie odczuwam i nie mysle o serduchu ze naparza
Ja jeśli wypije piwo przed jaraniem to mam od razu zgona, przeminie mi to kiedyś?
  • 12511 / 2426 / 0
Tzn wypijesz piwo, zapalisz i tracisz przytomność?
  • 9 / 1 / 0
Ale przed zemdleniem jeszcze rzygam
  • 5788 / 1186 / 43
To nie jest normalne.
Spróbuj może napić się mleka przed paleniem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 8103 / 907 / 0
Absolutnie nie pij kawy przed paleniem trawy, to powoduje mocne bicie serca.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.