Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1066 / 158 / 0
dziwki, koks tajski boks ;)

a tak na prawdę muzyka elektroniczna głównie House, Techno, Hardcore, Poker Texas Holdem NL MTT, Psychologia, Parapsychologia i narkotyki oczywiście
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 5792 / 1188 / 43
Praca na moim rancho.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 9 / / 0
Śpiewam, gram na gitarze, jakieś mniejsze, czy większe występy.. Poza tym od lat trenuję sporty walki i szermierkę
,,I have only two emotions,
careful fear and dead devotion"
  • 14 / 3 / 0
Filmy, seriale, anime, mangi, tworzenie amv, słuchanie muzyki całymi dniami, po ukradku w szkole/pracy (słuchawka bluetooth + długie włosy). Pisze opowiadania, gram w koszykówkę, w sumie swojego psa mogę również zaliczyć do mojego hobby [emoji28] Chciałabym zakupić tableta graficznego i tworzyć komiks/weebtoon [emoji85]

♡Wydłuż dobę, wydłuż dobę jakimś sposobem♡
  • 2394 / 653 / 0
Moim hobby od lat jest oglądanie seriali i anime. W to wszystko wmieszałem dragi i teraz dopiero czerpie 100% przyjemności z takiego serialu np: Peaky Blinders dopiero jak jestem urobiony opiatem i zjarany - Wtedy chłonę fabułe 100% i przeżywam ją tak jakbym tam był. Wiem że wielu z was to wyśmieje ale dzięki temu jestem w stanie tak się zagłębić w stan serialu że jak tylko coś się tam dzieje w fabule to mi łzy strumieniami płyną. - Szkoda że chęć recenzowania tego i ewentualnego zarobku na tym na Youtubie mam tylko na pizdzie xD jak już ze mnie zejdzie i mam trzezwe dni to oglądam co najwyzej masterchefa i nie mam ochoty recenzować nic tak samo oglądać ( bo mózg mówi co będziesz na trzezwo to czy to oglądał - poczekaj urobisz się wtedy jak twój mózg będzie na 120% chęci do życia, se to zobaczysz, będzie o wiele lepiej...- niestety tak to wygląda ). Choć pod wpływem to bym eseje pisał o tym co mi się podobało a co nie ale na trzeźwo jest to ostatnia rzecz jaką mam ochotę robić ; )
  • 581 / 74 / 0
Moimi hobby są granie ze znajomymi basistą i gitarzystą jam session w powstającym do tego celu miejscu - klubie/stowarzyszeniu artystów (ja jestem perkusistą) i pisanie książki, której fabułę opieram na własnych doświadczeniach sprzed dwóch lat. Będą to dzienniki z wątkiem narkotykowym (choć nie czytałem "Warszawa wciąga" J. Kapeli, to mogę powiedzieć, że będą podobnie kontrowersyjne), pisane nieco w stylu felietonistycznym, nieco w stylu recenzji muzycznych (a muzyki w tej książce będzie co nie miara!), a nieco jak spod żurnalistycznego pióra Huntera S. Thompsona. Uwielbiam czytać prasę i Hyperreal, kocham udzielać się w grupie miłośników mojego miasta, pasjonuję się historią, polonistyką, językami obcymi i muzyką.

11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 447 / 45 / 1
Spawalnictwo. Lubię swoją pracę spawacza, interesują mnie grupy materiałowe, technologie, rodzaje spoiwa, problemy techniczne, wymogi oraz sprzęt.
IMG_20191128_162905.jpeg
IMG_20191130_102349_02.jpeg
IMG_20191125_183648.jpeg
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 17 / 2 / 0
czytanie książek kryminalnych
oglądanie filmów, seriali kryminalnych
jazda na rolkach
botanika
psychologia
dietetyka
  • 1073 / 124 / 3
GRAM W GRĘ
  • 1534 / 196 / 0
siłownia , piłka nożna , freestylefootball , gry , filmy , uprawianie roślin ( tak , o te wlasnie chodzi ) to takie chyba najważniejsze
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.