Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Zresztą pisałem to już wcześniej, po więcej szczegółów można się udać na stronę producenta.
na zdjęciu mikrotabletki ze 150ug 1P-LSD.
Z drugiej jednak strony efekt antydepresyjny, przeciwlękowy, chęć do zmiany siebie i wprowadzania różnych postanowień w życie jest niesamowita. Póki co natchnęło mnie do poważnej zmiany diety i zabrania się na serio za naukę nowego języka. Może sobie trochę wkręcam, ale 48h po zażyciu cały czas czuję jakby coś pracowało w tle. Chyba poważnie pomyślę nad microdosingiem w najbliższych dniach.
@up wizualnie jak dla mnie 1P nie przebija miprocyny np, ale w ślepym teście szczerze mówiąc nie odróżniłbym 1P od oryginału. Za to właśnie ten efekt antydepresyjny i motywujący długo się utrzymuje. Szkoda, że 1P nie da się brać częściej niż raz na miesiąc, zawsze po tripie na nim mam lepsze samopoczucie przez pare dni.
lecimy w pierwszym tygodniu czerwca w Bieszczady z kolegami. Nikt nigdy kwasa nie zapuszczał, jedynie mj.
1P-LSD będzie dobre na pierwszy raz? (bo nie mam dostępu do normalnego :( ). Jeśli tak to jaką dawkę aplikować? Będziemy gdzieś pewnie leżeć na polanie i schizować.
Zostawiać jednego trzeźwego czy raczej nic się nie stanie?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.