Jest w ogóle jakaś szansa że on mi przepisze mniejsze nominały do schodzenia? Albo przepisze mi bupre? Ona nada się do schodzenia? I ta klonidyna i pregabalina też jest do dostania u psychiatry?
Wiadomo nie będę ćpał tego co on mi przepisze, pytanie tylko czy mi uwierzy.. chociaż myślę, że jest taka opcja bo leczyłem się u niego dość dlugi czas z innej choroby i zna mnie. Co myślicie?
Możesz za to liczyć na pregabalinę i jakieś benzo.
Mi pregabalinę przepisywał akurat internista- zawsze warto spróbować zamiast czekać na wizytę u specjalisty.
Szczęśliwie przy okazji samodzielnej odstawki udało mi się nie wylecieć z pracy, bliscy prawie zapominają co naodwalałam
Po portfelu trzepnęło ładnie
A posty z okresu domowego detoxu jak czytam to się wstydzę..
Oczywiście na detox do szpitala mnie nie przyjęli bo na izbę przyjęć trafiłam masakrycznie naćpana ..
Na razie ogarniam ten bajzel wokół siebie a od marca zaczynam schodzić z dawki
Ciekawe czy dużo osób tak ma że domowe odtruwanie zawsze kończy się katastrofą?
Ale i tak powodzenia wszystkim
Jesli jednak beda nawroty nie zrażać się do tego tylko walczyc o swoje zdrowie i zycie bo warto.
Kazdy dzien to sukces, poki zyjemy napewno uda sie wam wyjść szczęśliwie z nałogu niełatwego.
Zycze wam z calego serca sukcesów na tym polu oby wam sie wiodło.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.