Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1864 / 699 / 0
To wal per rectum %-D
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 5 / / 0
19 lutego 2019LOBO87 pisze:
To wal per rectum %-D
Chyba tyle odwagi też nie mam :strzykawka:
  • 113 / 21 / 0
Nikt ci nie powie co to jest, bo ampułki z lekami są zawsze podpisane. Ta jest czysta, etykiety na niej prawdopodobnie nigdy nie było, więc to mówi samo za siebie. Nie ryzykuj.
  • 68 / 4 / 0
Jest oleiste? Jesli tak to moze byc testosteron deka tren masteron albo jakikolwiek inny SAA iniekcyjny
  • 2429 / 579 / 155
Płyn w ampułce, stosunkowo gęsty i (lekko) zabarwiony na żółto to może być tiopental (silny środek anestezjologiczny), więc ja bym nie ryzykowała.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1008 / 204 / 2
Może pavulonik. Ja bym zachował na czarną godzinę... %-D
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.