Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
@kuchwale zwykle około 19-20.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
email: 853156@protonmail.com
Nie ogarniam jak wgrać teraz obrazek, znowu coś zjebali bo ani załącznik ani linkowanie żeby pokazało obrazek w poście nie działa, wrzucam tak: Starożytny Thiocodin, pamiętacie taki wygląd blisterków?
https://www119.zippyshare.com/i/SVfcg7x ... 204245.jpg
tak myślę, że 21 będzie odpowiednia, albo trochę po. chodzi o to, że nie chce dnia marnować, bo jak brałem o 17 to do 00 nic nie robiłem. więc przenoszę to na 21, bo zmieniam trochę rzeczy w życiu i mi się to udaje. chcę nie ustawiać życia pod cpanie, tylko cpanie pod życie.
Z tym nic nierobieniem to mi przyszło po latach. Wcześniej opio mocno motywowały do działania i przez to brałem od rana. Teraz to różnie z tym bywam, jak są dosyć mocne to faktycznie da się sprawy pozałatwiać, na uczelni aktywniej się anagażować. Najlepsze było do tego oxy.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.