Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthony20 »
Ja czasami jade do szczecina po większe zapasy...bo w moim miasteczku jest chyba z 7aptek i znają mnie dość dobrze i patrzą dziwnie czasami,a w 1aptece nie mam co liczyć na deksa - twierdzą,że młodzieży nie sprzedają :wall: To narobiłem dymu troche,wyzywając tamtejsze farmaceutki i wychodząc ze słowami: co za pojebana apteka :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Anthony20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
[quote="Anthony20"]
Ja czasami jade do szczecina po większe zapasy...bo w moim miasteczku jest chyba z 7aptek i znają mnie dość dobrze i patrzą dziwnie czasami,a w 1aptece nie mam co liczyć na deksa - twierdzą,że młodzieży nie sprzedają ]

Wcale Ci się nie dziwie że sam siebie sie boisz ;] Zamiast grzecznie i kulturalnie wyjść to jeszcze je wkurwiasz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 61 / / 0
Anthony20 pisze:
(..)a w 1aptece nie mam co liczyć na deksa - twierdzą,że młodzieży nie sprzedają ]ja mam o tyle gorzej, ze zrobilem podobnie w calodobowej i teraz to ja nie moge liczyc na cos po 21.

pilleater pisze:
Wcale Ci się nie dziwie że sam siebie sie boisz
rowniez mu sie nie dziwie %-D.

pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik helloihateu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
A ja mieszkam w stolicy i aptek mam od ch** i jeszcze troche..
Kiedyś na jednej ulicy naliczyłem 10 aptek %-D
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
ja mam full aptek dookoła, ale kończy sie to ok 20-21, do całodobowej musze jechac 25 minut autobusem, i 5 iść z buta <_<
Dlatego lepiej zaopatrywać sie w ciągu dnia...
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 803 / 6 / 0
jogurt pisze:
Ale ludzie to są głupi, i co jej to da jak pójde do innej apteki gdzie mi sprzedadzą i na huj jej to?

Ale co niektórzy wolą sie zesrac dla zasady niz pomyslec logicznie.

Tak samo jak ulotki roznosilem ze 2 razy mi sie zdarzylo ze dzwoniac do domofonu na pytanie "ulotki mozna?" odpowiedz była nie. Ale kazdy kretyn wie ze zadzwonie do nastepnego który mi otworzy i na huj takie utrudnienia stwarzac sobie i innym?
To się nazywa asertywność :-D
  • 132 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kylek »
Jezus pisze:
ja mam full aptek dookoła, ale kończy sie to ok 20-21, do całodobowej musze jechac 25 minut autobusem, i 5 iść z buta <_<
Dlatego lepiej zaopatrywać sie w ciągu dnia...
Nie narzekajcie, cieszyć się, że to nie diler i nie zawsze jest, nie zawsze ma czas itp, itd, etc.
Trochę fatygi czasem nie zaszkodzi.
A i smaka większego robi ;-).

Cieszyć się póki nie zareckowany akodyn %-D.
Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania,
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LukaN »
9 paczek po 4,04 wysylka 6 zl. Ale ceny skacza co chwile, w niektorych pisze poprostu "max dwa opakowania" jesli nie pisza niczego takiego to spokojnie mozna zamawiac. Ceny sie wachaja, trzeba biegac po aptekach, tu nie bedzie tam nie sprzeda, a tak powyzej 4/5 paczek to cena taka sama. Tylko trzeba miec silna wole zeby nie zjesc wszystkiego ;)

Nie ma juz komunizmu i panstwowych aptek ;) To zwykly sklep z lekami, nikt nie musi Ci sprzedac. Nawet jesli plujesz krwia i krzyczysz ze zaraz umrzesz. To conajwyzej musza zadzwonic po pogotowie.
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2008 przez LukaN, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Camis »
Musza sprzedac jesli maja na stanie. Takie jest prawo, jesli np odmawiaja dzwonisz po paly i mandacik...
Uwaga! Użytkownik Camis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Wcale nie muszą Ci sprzedać , jeśli stwierdzą , że ten lek nie będzie Ci służył do leczenia .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Zablokowany
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające