Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1983 / 209 / 0
Też mi się skończył. A było to z tych pluszowych benzo, ze spiłowanymi pazurkami. Lubiłem większe dawki, ale i tak głupot nie robiłem po nim.
Take DXM and Be Happy
  • 64 / 6 / 0
Można gdzieś nabyć te benzo? Najmilsze z jakim się spotkałem, a wszędzie tylko flua-alpra albo klonozolaml....
Pozdrawiam,
MJ
  • 3406 / 535 / 0
Bardzo ciężko zdobyć w normal necie... A nawet napisałbym że szanse zerowe.

I faktycznie szkoda tego bzd.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1 / / 0
Siema, napaliłam się na flubroma po poczytaniu opinii, chciałam go użyć jako taki bufor przy odstawce opio (na czas powrotu do w miarę stabilnego stanu, tak z 10-14 dni), ale rzeczywiście raczej ciężko to dostać... Co byście polecali z benzo rc w zamian? Coś działającego długo, bez konieczności dorzutki co chwilę, bez ciągłych peaków i dołków i coś nie żeby się ućpać, a żeby przeżyć jakoś...
  • 3406 / 535 / 0
Diklazepam, z długo działających w tle i legalnych.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 136 / 3 / 0
Ehh. Najlepsze benzo jakie istniało. Ciekawe czy kiedyś jeszcze się pojawi. W przerwie od fluapry (czekam na dostawę) znalazłem 2 tabsy flubromazepamu. Pięknie znosi objawy odstawienne, działa motywująco i nie zmula.
  • 1425 / 81 / 0
flubromazepam ma czas poltrwania podobny do diazepamu i w sumie jest to fajniejsza alternatywa do odstawiania innych benzo, bo ma fajniesze dzialanie od diazepamu.

Przeniesiono do odpowiedniego wątku. | STR88
  • 2897 / 619 / 10
JSC kiedyś napisał świetny post, przypomnę go.
16 sierpnia 2017BedeSoba-Obiecuje pisze:
16 sierpnia 2017xxcainx pisze:
jak to jest z dawkowaniem? niektózy vendorzy mają w ofercie pillsy po 0.25 a inni po 8mg
już to kiedyś pisałem: Wy się kiedyś kurwa pozabijacie przez swoją nieuwagę

Czytaj dokładnie, to są dwa różne benzo: flubromaZEPAM (8mg, długo bardzo działa, takie "do życia") i flubromaZOLAM (0,25mg, krótko działa, dobry uspiacz)

nie dziękuj

e: i tak, 8mg f-zepamu co dwa dni to dobra opcja
%-D
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1360 / 180 / 0
Jak nie macie możliwości zalatwic obecnie flubromazepamu to załatwcie sobie od lekarza zwykly bromazepam.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 225 / 22 / 0
Szybkie pytanko 0,5 g w 100 ml spirytusu przy takiej proporcji jednorazowa dawka jaka powinna być jak normalnego biorę 3x6mg sedamu 2 razy dziennie?
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.