Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
filip.z.konopii pisze: Lotnik napisalem ci na priva odpowiedz proszę.
Sprawdzam raz na godzinę i nie doszło nic...
PS.
Pewnie już nie dojdzie, napisz mi bezpośrednio na maila: bigbadboss@o2.pl
aaa i jeszcze dodam ci jedno. dobre 10 dni po odstawieniu sertra tram działał na mnie tak jakbym dalej brał ssri czyli dużo dużo gorzej
Jeszcze pytanie do ludzi którzy mieli robione cewkowanie, jak wy możecie po tym w ogóle sikać? Umieram w spazmach bólu za każdym razem kiedy próbuję.
dr.Kubeusz pisze: nie chce żebyś miał przeze mnie kłopoty ale ja na sertralinie 100mg/d waliłem po 1.5 g trama (przy średniawej tolerce) bo mnie nie kopał. Dopiero po gramie wzwyż czułem coś ale tak na pół gwizdka. Mimo wszystko nie zachęcam, nie wiem jak na ciebie zadziała. Już lepsza koda na sertralinie chociaż też słabiej i gorzej ją czuć i droga jest.
aaa i jeszcze dodam ci jedno. dobre 10 dni po odstawieniu sertra tram działał na mnie tak jakbym dalej brał ssri czyli dużo dużo gorzej
ja wlasnie odstawilem fluoksetyne i chcialbym sobie zarzucic tramalek, ale kurcze mam go niewiele i nie wiem ile dni musze odczekac zeby mnie porobilo pozytywnie ;)
nastepna proba po 20, lub 30 dniach...
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.