31 stycznia 2019Pan Horacy Mccycek pisze: zero jebania w kipsztonga.
Przecież to nie jest 31 dni czystości. Spróbuj nprawdę żyć na czysto. Mi się udało 45 dni, po czym uległem, więc stwierdziłem, że muszę na leczenie. Ty nie dorosłeś jeszcze do tego, ale może kiedyś przyjdzie taki czas.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Tak przy okazji to najkomiczniej to już wygląda w kwestii samych opio kiedy ktoś po 2 tygodniach ciągu na kodzie wytyka komuś po paru latach na helu że nie jest "czysty" bo schodzi buprą czy metadonem. Ale ego trzeba sobie podbić czyimś kosztem, ja to rozumiem.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Gadałem ostatnio na forum z @rooneyem, który mówił, że jest trzeźwym narkomanem pomimo, że palił mj. No i dziwił się, że depresja mu się pogłebia pomimo że przecież "nie ćpa".
Lepiej pójść na leczenie prawdziwe, niż się samemu oszukiwać, taka prawda.
Pozdrawiam
Co do palenia w depresji to jest tylko maskowanie problemu i kolejne zniekształcenie rzeczywistości które i tak jest zaburzone.
Ps.
Powiem ci że się zmieniłeś sporo bo pamiętam cię z wątku DXM a teraz zupełnie inny człowiek.
I właśnie terapia była jednym z najważniejszych takich, choć dziś zupełnie trzeźwy nie jestem, choć jest duuużo lepiej i z czasem do przodu. Tego życzę każdemu.
Pozdrawiam
nie potwierdzam i nie zaprzeczam, co złego to nie ja.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Ps.
Wiesz co jest najgorsze że oni na tych mitingach mającą krurwa rację :(
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.