Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Kiedyś nie byłem taki ciepłokrwisty, od 2018 coś się popierdoliło legitnie...
Uderzenia gorąca na różnych częściach ciała, ręce, nogi, plecy, kark. Co bardziej ciekawe, biorąc Noopept ten problem znika o_O
Tak zwany Wielozakonnik
Są też inne opcje oprócz ssri.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Po opio też suchy jak nitka niezależnie od sytuacji, nawet po głupiej kodeinie. Co zabawne, nawet po alko czasami pocę się mniej w porównaniu z byciem na trzeźwo. Tyle co pod pachą przeważnie xD. Dobra, chuj z tym potem. Będąc od dwóch lat bez przerwy w mniejszym lub większym napięciu psychicznym, i tak mi coś potrzebne na ogarnięcie. Tak źle jak jest teraz, to nie miałem nigdy, że już spać normalnie nawet nie potrafię xD
Tak zwany Wielozakonnik
keep calm
because
I'm Borderline
(and probably much more :heart: )
26 stycznia 2019jogurt pisze: No właśnie, a do nadawania sensu życia mogą ci pomóc agoniści sigma. Na przykład fluwoksamina 300mg/d + na sen opipramol + lamotrygina.
No i acodin w takiej sytuacji to też może być jakiś pomysł.
co do pregabaliny to niby jest sens. Jeśli chcesz odstawiać to powoli. Za długo pregabe brać to nie dobrze.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
keep calm
because
I'm Borderline
(and probably much more :heart: )
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.