Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 1916 / 335 / 2
@zioloziolo hydromorfon to mokry sen opiowraków, bardzo chciałbym spróbować. Jedyna opcja to dark markety, ja z nich nie korzystam akurat, bo aż takiej potrzeby nie mam, ale jeśli miałbym trochę wolnego siana, zamówiłbym palladin czy inny dilaudid.

Druga opcja to znajomy Niemiec, który ma dostęp, ale raz czytałem że na zachodzie ciężko o bibuły na mocne opio, innym razem czytałem że nie jest źle i można coś wyrwać, no tak czy inaczej trzeba by mieć naprawdę dobrą podkładkę na mocny ból.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / 3 / 0
jak to pukać?
  • 647 / 63 / 0
Napisz cos wiecej jaki masz lek .tolerke masx jak mysle
  • 10 / / 0
Panowie, ktoś tu napisał żeby rozpuścić w wodzie i walić płyn po nosie. Zastanawiam się czy nie można proszku z kapsułki odrazu w ten sposób zaaplikować? Kapsułki 1,3 mg, zero tolerki
  • 370 / 37 / 0
musi być rozpuszczona w wodzie żeby uwolnić 'klepliwość' tabletek.
W USA są bardzo dziwnie robione te tabletki.
  • 10 / / 0
ja mam niemieckie. no ale właśnie tak sie zastanawialem, w kapsulce jest taki granulat i on wyglada jakby sie w ogole nie rozpuszczal, musi uwalniac substancje do roztworu.
  • 454 / 39 / 0
Mam kapsułki z granulkami w środku po 32mg w jednej. Jak ja to mam przerobić do IV? Z kwaskiem jak hel czy jak?
  • 15 / / 0
28 marca 2019jqsxx pisze:
Mam kapsułki z granulkami w środku po 32mg w jednej. Jak ja to mam przerobić do IV? Z kwaskiem jak hel czy jak?
Ja mam Hydromorfon HCL firmy Heumann, 8 mg w kapsułce. Jest w nich taki nierozpuszczalny granulat, ale ja krusze go w moździeżu na pył i gotuje do podania IV. :hel:
Pozdrawiam , PsylocybeQ
  • 100 / 35 / 2
Myslicie, ze majac raka moznaby to sprowadzic na recepte na import bezposredni/doeclowy z Niemiec? Czy jak to sie tam dokladnie nazywa. Pytanie teoretyczne, zakladamy, ze lekarz jest sklonny wypisac jesli istnieje taka mozliwosc. Pytanie czy istnieje?

@PsylocybeQ, napiszesz cos wiecej o wjezdzie, dzialaniu i konsystencji?
To ja- Maykel85/Maykel855. Do tamtych kont nie pamietam hasel. Jesli chcesz sie ze mna skontaktowac pisz przez forum, najlepiej uzywajac strony privnote.com.
  • 10 / 1 / 0
Powiedzmy czysto teoretycznie, że wszedłem w posiadanie hydromorfonu. Jak działanie ma się do oksykodonu? Ma ktoś może swoje własne odczucia na ten temat?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.